Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Seni Hangi Ünlüyle Aldatacak?

etiket Sevgilin Seni Hangi Ünlüyle Aldatacak?

Galina Grigoryevna
16.09.2018 - 17:45 Son Güncelleme: 17.09.2018 - 17:59

Sevgilin tabii seni çok seviyor fakat karşısına çıksa seni biraz da olsun aldatacak bir ünlü var kafasında. Bakalım bu ünlü isim kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hoşlandığın cinsiyeti soralım..

2. Birlikte sık sık televizyon izler misiniz?

2. Birlikte sık sık televizyon izler misiniz?

3. Ne sıklıkla tatil yaparsınız?

4. Sevgilin beğendiği ünlülerden hiç bahseder mi?

5. Sevgilinin annesi için iyilik yapar mısın?

5. Sevgilinin annesi için iyilik yapar mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiliden istenecek en makul istek ne olurdu?

6. Sevgiliden istenecek en makul istek ne olurdu?

7. Sevgilinle yapabileceğiniz en çılgın şey ne olurdu?

8. Bülent Ersoy mu Zeki Müren mi?

8. Bülent Ersoy mu Zeki Müren mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Natalie Portman!

Natalie Portman!

Sevgilin seni Natalie Portman ile aldatacak. Hem de öyle bir aldatacak ki haberlerde gündem olacak. Televizyonlar kitlenecek. Haberler hep onların görsellerini verecek. Otelde basılacaklar! Hem de Natalie sevgilin için Türkiye'ye gelecek. Bunu gizli gizli yapacak fakat onları gören birisi bu haberi basına sızdırınca gündem olacaklar. E sen de öylece kalakalacaksın. Olsun yine de Natalie Portman işte bir şey söylenmiyor.

Kristen Stewart!

Kristen Stewart!

Sevgilin seni Kristen Stewart ile aldatacak ve şaşırıp kalacaksın. Senin için çok şaşırtıcı ve hayatının en büyük olayı olacak. 'Hadi beni aldattın Kristen Stewart'ı nerede buldun?' diye soracaksın. Seni gerçekten aldatacak birisi değildi fakat Kristen Stewart'ın cazibesine dayanamadı. Onu öyle bir etkiledi ki maalesef 'Hayır!' diyemedi. Olsun bu da onun yanına kalmaz. Sen de bulursun İngiliz bir yakışıklı neyin eksik değil mi? Bu skandal olayı bizce basına sızdırman senin yararına. Hem elinde böyle bir koz var hem de intikam alırsın.

Miley Cyrus!

Miley Cyrus!
fw.atarde.uol.com.br

Şok şok şok! Sevgilin seni aldattı! Hem de Miley Cyrus ile! Gerçekten inanılmaz bir olay. 'Hadi beni aldattın Miley Cyrus'ı aldatmaya nasıl teşvik ettin?' diye soracaksın. Sorunun cevabı sevgilinin cazibesine dayanamayacak olması. Miley Cyrus hep Türk erkeklerinden hoşlanıyordu zaten. Sevgilinin de kaşı gözü ona çok çekici geldi ve dayanamadı. 'Yaşandı ve bitti saygısızca...' diye düşünüyor sevgilin. Evet seni hâlâ çok seviyor. Sadece bir kaçamaktı fakat elde değil artık iş işten geçti.

Bruce Willis!

Bruce Willis!

Senin sevgilin seni dünyanın en seksi erkeklerinden biriyle aldattı. Evet inanamayacaksın ama Bruce Willis! Gerçekten sesli söyleyince daha garip geliyor ama sevgilin ne yaptı etti seni sizin yatağınızda Bruce Willis ile aldattı. Gerçekten üzülsen mi sevinsen mi bilemedik? Zamanında hoşlandığını falan söylüyordu ama bu kadarı da pes! 'Nasıl ulaştın, numarasını nereden buldun? Facebook'tan mı yürüdün?' diye düşünüyorsun. Gerçekten bu aldatma çok acımasızca olmuş.

Johnny Depp!

Johnny Depp!

Hayaldi, gerçek oldu. Kulakların yerlere düşseydi de duymasaydın, gözlerin içeri çekilseydi de görmeseydin. Sevgilin seni Johnny Depp ile aldattı. Böylesi ne duyulmuş ne görülmüş. Johnny Depp ne içti de bunu yaşadı bilemeyiz. Fakat bu işin peşini bırakma deriz. Daha önce de görüştüler mi acaba? Bu ilk mi yoksa son muydu? Daha neler neler yaşayacağız ülkece diye düşünüyorsun. Her hafta sonu Karayip Korsanlar'ı izleyeyim diye tutturmasından anlaşılmalıydı.  Gerçekten inanamıyoruz.

Jake Gyllenhaal!

Jake Gyllenhaal!

Şimdi nasıl yaşanır bu dünyada, nasıl dayanılır bu acıya bilemeyiz! Sevgilin seni Jake Gyllenhaal ile aldattı ve bu en az 6 ay gündemde kalacak bir olay. Hayır bu kadar değerli olduğunu bilseydin istediği tek taş yüzüğü alırdın. Şimdi Jake Gyllenhaal ona ne tek taşlar alır. Hayır bir de söylentilere göre sevgilin sadece tek gecelik bir ilişki olduğunu düşünürken Jake Gyllenhaal baya uzun uzadıya bir ilişki planlıyormuş. Gerçekten inanamamakla birlikte bugünden sonra eskisi gibi nasıl yemek yiyip, nasıl yürüyeceksin? Sevgilin seni Jake Gyllenhaal ile aldatmış. Yolda yürürken kafana panda düşmesi daha olası bir olaydı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
140
79
40
32
29
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ajan Perry

Natalie Portman varken beni seçmesi hata zaten

Pinear

Natalie güzel ama sende kendini bu kadar gömme :)

Dünia Asukova

o değilde neden kadın ve erkek sembollerinin yerleri ters?

Esmira Arslan

görünüşe göre sevgilim biseksüelmiş bruce williams la aldattı çünkü