Görüş Bildir
Haberler
Aldatıldığını Öğrenince Vereceğin Tepkiyi Söylüyoruz!

etiket Aldatıldığını Öğrenince Vereceğin Tepkiyi Söylüyoruz!

Şeboş
27.03.2017 - 13:29

İntikam mı? Hayır canım bahsettiğimiz şey o değil, hatta örnek olmak hiç değil, eğlencesine sadece;) Haydi başlayalım o zaman.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim lütfen!

2. Başlıyoruz; çocukken "büyüdüğün zaman ne olacaksın" sorusuna verdiğin cevap ?

3. Kendini yalnız, çaresiz, kötü hissettiğin zaman ne yaparsın?

4. Ohh tıkabasa yemiş, doymuşsun. Peki yemekten sonra çıkan bulaşıklar için düşüncelerini alalım:)?

5. Bir kabus gördün ve fırladın yataktan, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdakilerden hangisi seni rahatsız eder?

7. Berlin Duvarı denilince aklına gelen ilk şey nedir?

8. Evet son soru: aşağıdakilerden hangisi sensin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kafasından aşağı su dolu sürahiyi boşaltırdın!

Aslında senin o kadar da dellenen bir yapın yok. Önce sakin sakin düşünüp bu kararı vermişsin. Vallahi tebrikler! Bu adam, bu olaydan sadece bir sürahi suyla mı kurtulacak be kızım ;) Şaka bir yana kocaman bir yüreğin var. Sen bu kadar güzel gönüllüyken zaten hak etmezmiş boyu devrilmeyesice senin sevgini. Şimdi hemen toparlanıyorsun ve geçmişte yaşamayı bırakıp yeni adımlar atmaya başlıyorsun ;) Öpüldün cicim;)

Arabasının üzerine kırmızı boya döker, zarar verirdin!

Ahaaa çıkmazzz, çıkmaz o lekeler. Bence satsın artık o arabayı. Vallahi güzel oldu bu intikam kuzum. Ama sanırım haklı olduğun halde yine de çok küfür yiyeceksin. Arkadaşlarına nasıl anlatacak seni var ya nefrettt , küfür, kıyamet. Araba bu kızım  kıymetli onlar için. Olsun dik dur, aldın sen intikamını;) Oh misss! (Şeytani gülücüklerimle yanındayım)

Onu sensizlikle cezalandırır, sessiz sakin çeker giderdin!

s21.photobucket.com

Tek kelime bile etmeden sessiz kalır çeker giderdin. Seni o kadar çok seviyordu ki bir anlık hevesle bu hale geldiniz  bence,  yalvarsa bile affedecek bir yapın yok, çeker kapıyı gidersin. Kapına dayanacak çok ağlayacak, arkadaşlarınla haber yollayacak, hatta sürprizler yapmak isteyecek. Sana geri dönmek için her yolu deneyecek. Ama nafile. Helal sana!

Şair olurdun!

Offf senden bana harika bir hatıra kaldı, “mucizevi bir şekilde içindeki ilhamı dışa vurmama sebep oldun” diyorsun. O’ndan sonra çektiğim acıyla öyle güzel şeyler çıkartmışsın ki ortaya. Bu acı tecrübe seni ülkenin en meşhur şairlerinden biri yapmış. Kendini şiire vermiş, her şeyi unutmak istemişsin. Evet bu acıyla kim bilir neler çıkarttın ortaya. Aslında bence hayırlı bir şey olmuş ne senin bu kötü tecrübeyi yaşaman. İlk şiirlerine bakınca cidden çok yıkılmış olduğunu anlayabiliriz sanırım. Şimdi bu başarınla beraber dik durma zamanı.

Depresyona girerdin!

Ne yattığın, nede  kalktığın yeri biliyorsun. Nereden çıkacağını bilemeden kendini vuruyorsun yollara. Aman Tanrım! Bu nasıl bir depresyon. Kendini suçlamadan, 'değer mi' diye düşünmelisin bence . 'Ben ona yetemedim mi, neyi eksikti, onu her şeyden çok sevdim'  şeklinde sorgulamaları bırak artık. Aldatılmak böyle bir şey maalesef . Aldatmak ise bir illüzyon. Kapılıp giderler, ellerindeki ilişkinin kıymetini bilemeden. Kendini suçlamıyorsun artık ve hemen bir duş alıp atıyorsun kendini sokağa. Sevdiğin arkadaşların seni özledi. Hem bahar geldi yaa, onlara da kendine de haksızlık ettin bunca zaman.  Heyy delikanlı hayat devam ediyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
675
245
241
149
48
48
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Karaduman

Tüm aldatan şerefsiz yaratıklar tez zamanda acılar içinde gebersin inşallah.

ASENA

Ne demiş Cemal Süreya Kadınlar susarak gider.

Ismail Çelik

Onu sensizlikle cezalandırır, sessiz sakin çeker giderdin! Yokkk yaaa.Onun anasını avradını sikerim ne gitmesi aq.