Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki Hangi Ünlü Kişi Sevgilin Olmalıydı?

etiket Tarihteki Hangi Ünlü Kişi Sevgilin Olmalıydı?

Trex
30.04.2016 - 09:45

Bu testimizde sizi zamanda yolculuğa götürüyoruz ve size tarihten uygun bir sevgili buluyoruz! Hadi bakalım. Tarihteki hangi ünlü kişi senin sevgilin olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi cinsiyete ilgi duyuyorsun?

2. Aşağıdaki tabloya göre ideal sevgili(kadın/erkek) için kaç liraya ihtiyacınız var?

2. Aşağıdaki tabloya göre  ideal sevgili(kadın/erkek) için  kaç liraya ihtiyacınız var?

3. Birini seçmek zorunda kalsan bu hangisi olurdu?

4. Bu emojilerden hangisini diğerlerinden daha az kullanmışsındır?

5. Peki bu emojilerden hangisini diğerlerinden daha çok kullanmışsındır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçmişte yaşasan ne yapmak isterdin?

7. Sana iki seçenek sunulsa hangisini kabul ederdin?

8. Son olarak şu dizi dünyalarından hangisinde yaşamak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Mustafa Kemal Atatürk olmalıydı! Senin bir erkekte aradığın her şey mevcut. Yakışıklılık var, zeka var, karizma var, güç var. Daha ne olsun? Sen yanlış zamanda dünyaya gelmişsin. Şimdi nerede böyle erkekler?  İdealist bir adam, dünyayı değiştirmeye kendini adamış. Zihni berrak ve devamlı ileri bakan. Senin gibi sevgi dolu bir insan için ideal sevgili adayı kesinlikle Atatürk!

Kanuni Sultan Süleyman!

Kanuni Sultan Süleyman!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Kanuni Sultan Süleyman olmalıydı!  O bir aşk insanı! Bir ömür boyu aşk ve tutkuyu doruklarında yaşamak için en ideal sevgili adayı.  Senin için aşk olmayınca dünyanın bir anlamı yok. Sevgini en iyi biçimde ifade edebiliyorsun. Duygusal yapına rağmen kararlarını akıl ve mantık çerçevesinde alıyorsun. Seninle en uyumlu olacak kişi de şüphesiz sultan Süleyman'dır.

Büyük İskender!

Büyük İskender!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Büyük İskender olmalıydı! Senin için kıpır kıpır, öyle monoton ilişkiler pek sana göre değil.  Sen insanlara değer veren birisin. Paylaşmanın önemini biliyorsun. Senin sevgilin de her şeyini seninle paylaşan biri olmalı ki senin için için ideal sevgili adayını asırlar öncesinde bulduk. Şimdi analar böylelerini pek doğurmuyor. Olsun be, en azından nasıl biri diye sorduklarında Büyük İskender gibi dersin ;)

Hürrem Sultan!

Hürrem Sultan!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Hürrem Sultan olmalıydı! O öyle bir kadın ki aşkıyla değil bir adamı, tüm düzeni değiştirebilecek kadar büyük bir kalbi var. Senin gibi bu dünyaya aşk için gelmiş biri için Hürrem'den başkası ideal çift olamazdı. Sevdiğin için yapmayacağın bir şey yok. Müthiş bir azmin var, kafana koyduğun bir şeyi illa elde edeceksin. Eğer Hürrem senin sevgilin olsaydı ikiniz birlikte tüm dünyayı değiştirebilirdiniz. Onun kıvrak zekası senin mantıklı duruşunla çözülmeyecek problem yok ;)

Kösem Sultan!

Kösem Sultan!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Kösem Sultan olmalıydı! Sen hırslı birisin. Kendine bazı hedefler koymuşsun ve onların peşinde gidiyorsun. Seni kimse bu yoldan saptıramaz. Bu yolda, her zaman güvenebileceğin yol arkadaşlarına ihtiyacın var. İşte Kösem  öyle bir sevgili!  Hem güvenebileceğin hem yol arkadaşı olabileceğin hem güçlü bir kadın. Seni asla yolda bırakmaz, senin önüne gerekirse kalkan olur. Düşmanlarına senden önce atılır.  Asla pes etmez. Böyle sevgili zor bulunur ;)

Kleopatra!

Kleopatra!

Verdiğin cevaplara göre senin sevgilin Kleopatra olmalıydı! Çünkü sen asil ruhlu birisin ve ancak prenseslerle ve kraliçelerle sevgili olabilirsin. Sen sıradan insanlarla asla birlikte olamazsın. Muhakkak aykırı yönleri olmalı. Siz birlikteyken yer gök titremeli. Bu uyumu bulmak öyle kolay değil. Dağı taşı kıskandıracak bir çift olurdunuz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1648
984
406
267
136
79
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın