Görüş Bildir
Haberler
Bir Date Planla, Kıvanç Tatlıtuğ mu Yoksa Edis'le mi Çıkacağını Söyleyelim!

etiket Bir Date Planla, Kıvanç Tatlıtuğ mu Yoksa Edis'le mi Çıkacağını Söyleyelim!

Galina Grigoryevna
20.09.2018 - 15:19 Son Güncelleme: 21.09.2018 - 17:59

Planlarına göre Kıvanç Tatlıtuğ mu yoksa Edis mi seninle buluşacak? 

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Randevu evde mi olmalı, lüks bir restoranda mı?

2. Hazırlanma süren ortalama ne kadar olur?

2. Hazırlanma süren ortalama ne kadar olur?

3. Romantik bir buluşmada yemek masasında olması gereken çiçek hangisi?

4. Bu sunumlardan hangisiyle karşısına çıkmak isterdin?

5. Buluştuğunuzda ona bir iltifatta bulunsan bu nasıl olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Buluştuğunuzda tadına bakmak istediğiniz ilk şey ne olurdu?

7. Sohbet arasında bir hazineden bahsetsen bu ne olurdu?

8. İkinci kez buluşmak istediğini nasıl teklif edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Planlarına göre sen Kıvanç Tatlıtuğ ile buluşacaksın! Zaten planladığın bu harika buluşmaya göre Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşağısı kurtarmaz. Harika bir akşam yemeği sonrası o da senden hoşlanacak. Havalanmasın diye ona çaktırmayacaksın ama ikinci buluşma için can atıyorsun. Senin için büyük bir fırsat. İleride doğacak sarışın çocuklarınızın planını şimdilik kendine bıraktın. Zamanla o da sana bundan bahsedecek. Gerçekten harika bir ikili olacaksınız. Anlaşılan harika bir buluşma olacak! Hadi hemen koş ve bu planı tamamla! İşin ucunda Kıvanç bekliyor seni!

Edis!

Edis!

Planladıklarına göre Edis sana eşlik edecek! Hatta senin hakkında tam olarak 'Yanına yanına al beni yanına, yakışırız ama çok çok!' diye düşünüyor. Planladığın date ile onu çok etkileyeceksin. Pop dünyasına yaptığı hızlı giriş ile aynı şekilde senin de kalbine girecek. Harika bir buluşma geçireceksiniz. İleride çocuklarınız olursa onlara da sonu 's' ile biten isimler koymayı düşünüyorsunuz. Fakat sen bu ilişkiyi şimdilik sevgililik düzeyinde tutmak istiyorsun. Sonuçta Edis ile evlenmek istediğine emin değilsin. Neyse şimdilik sadece takılın bakalım. Edis senden vazgeçebilecek mi belli olmaz orası! Planların o kadar hoşuna gidecek ki senden ikinci bir buluşma isteyecek. Edis çocuğumuzun gönlünü kaptın!

Hiç biriyle buluşmayacaksın!

Planlarına göre sen ikisiyle de buluşamayacaksın! Senin için üzüldük. Ama belki daha iyi bir date sonrası harika bir buluşma olacak. En azından birisiyle. Bu kez senin için kötü bir sonuç oldu. Hem üzülme zaten Kıvanç evli, Edis de kafasına göre yaşadığı için seni üzecekti. Sen normal yaşantına devam et. Ünlülerin hayatına girmek zor. Hem zaten bu buluşma senin için çok pahalı olacaktı. Malum ekonomik kriz senin cüzdanına da vurduğu için. Daha makul insanlarla buluşma ayarlayabilirsin. Yine aynı gazla devam. Edis olmazsa Ediz olur!

Her ikisiyle de çıkacaksın!

Her ikisiyle de çıkacaksın!

Bu nasıl bir date üstad? Planladıklarına göre sen hem Kıvanç Tatlıtuğ hem de Edis'le beraber çıkacaksın. Harika planların var onlar üzerinde. Popülerliğin zirvelerde ve bulutların üzerinden inmeyeceksin. Seni biraz zorlayacak, ikisi arasında seçim yapamayacaksın. Elin ayağına dolaşacak. Çok heyecanlı bir buluşma olacak. Olsun birisinden şarkı söylemesini istersin, diğerinden cool bakışlar atmasını istersin. Sonuçta ikisini de mutlu etmek var. Üzülmeyecekler hangimizi seçecek diye. Harika 3'lü bir buluşma olacak. Yola hangisiyle devam etmek istediğini ikisi de merak ediyor doğrusu. Ayrı ayrı buluşmada ayarla. Bakalım hangisi senin kafana göre uygun. Birkaç gün daha vakit geçir ve sonunda tarafını seç.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
167
123
92
27
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?