Görüş Bildir
Haberler
İlk Buluşmada Kaç Para Hesap Ödeyeceksin?

etiket İlk Buluşmada Kaç Para Hesap Ödeyeceksin?

İlk buluşmalar oldukça önemli. Bu testimizi çözerek ilk buluşmada ne kadar hesap ödeyeceğini öğrenebilir ona göre hazırlığını yapabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Bize sevgilinde tahammül edemeyeceğin özelliği söyle.

3. Peki sevgilinle ilk öpüşme için ne kadar beklersin?

4. Tatile gittin diyelim. Hangisini tercih ederdin?

5. İlk buluşmayı bir renkle tarif edecek olsan hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize aşağıdaki ülkelerden hangisinde yaşamak isteyeceğini söyle.

7. Dizilerle aran nasıl?

7. Dizilerle aran nasıl?

8. Son olarak ilk buluşma günün hangi vaktinde gerçekleşmeli sence?

18 TL!

18 TL!

Gelecek hesap 18 TL. İlk buluşmada tavuk döner yemeye mi gideceksin acaba? Zaten aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz. İki gönül bir olsun da tavuk döner de yenir kuru ekmek peynir de. O yüzden böyle şeylere takılmanın manası yok.

76 TL!

76 TL!

Gelecek hesap 76 TL. Orta halli bir lokantada orta halli iki kişilik bir yemek için tatlısı ve içeceğiyle birlikte ideal bir meblağ gibi duruyor. Sonuçta çoğumuz belli başlı bütçeleri olan insanlarız. Ama elinden gelenin en iyisini yaptığına da eminiz.

124 TL!

124 TL!

Gelecek hesap 124 TL. İyi sayılabilecek bir mekanda iki kişi için ortalama bir hesap denilebilir. Belki bu hesap sana hiç koymayacak belki de bütçeni biraz zorlayacaksın ama ilk buluşma için bir takım şeyleri feda etmeye değer.

183 TL!

183 TL!

Gelecek hesap 183 TL. Fena bir hesap olmadığını kabul etmemiz gerekiyor. Anlaşıldığı kadarıyla masa donatılacak. Karınların yanında gözler ve gönüller de doyacak. Bütçesi uygun olmayanların hazırlanıp gitmesinde fayda var. Uygun bütçeliler zaten dert etmez.

249 TL!

249 TL!

Gelecek hesap 249 TL. Bu da bize gösteriyor ki epey yenilip içilecek. Masada bir kuş sütü eksik olacak. Yalnız hemen belirtelim ki ilk buluşmanın iyi geçmesi için tek kriter masanın donatılması değil. Hatta kriter bile değil. Sadece küçük bir artı puan olabilir. O yüzden hoş sohbete muhabbete devam.

629 TL!

629 TL!

Gelecek hesap 629 TL. Gerçekten yüksek bir meblağ olduğunu söylememiz gerekli. Sizin ilk buluşmanız biraz pahalıya patlayacak. Tamam belki paran vardır sana koymuyor olabilir ama israf denen de bir şey var. Eğer bütçen bu meblağı kaldırmaya yeterli değilse bulaşıkları yıkamaya hazır olmalısın.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
115
80
45
29
26
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
s.pieterse

18 TL neyse ya çokta pahalıya patlamayacak demek ki kasjlkjafskgj

Man o to

O kadar seçenek değiştirdim 18 çıktı iyi iyi. İlk buluşmada kişi başı 9tl harcamayı uygun gören varsa numaram: 0543 987 6543

Castielo

sevdiğim kadın için veremeyeceğim para miktarı yok TL