Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çorap Türüsün?

Hangi Çorap Türüsün?

Beyza
23.09.2023 - 14:02

Çorap türlerinin insanların kişiliği hakkında bilgi verdiğini biliyor muydun? (!)

Hangi çorap türüsün öğrenmek için hadi, seni testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruzzzz! Senin için ideal gece hangisi?

1. Başlıyoruzzzz! Senin için ideal gece hangisi?

2. Şimdi de bir renk seç bakalım!

3. Hangi evcil hayvana sahip olmayı tercih ederdin?

4. Şimdi de sevdiğin bir TV şovunu seç bakalım!

5. Söyle bakalım. Yemek seçer misin?

5. Söyle bakalım. Yemek seçer misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi biraz gerçekçi olalım. Bir filmde oynasan kim olacağını düşünüyorsun?

6. Şimdi biraz gerçekçi olalım. Bir filmde oynasan kim olacağını düşünüyorsun?

7. Alışveriş merkezine ne için gidiyorsun?

7. Alışveriş merkezine ne için gidiyorsun?

8. Peki bu sıfatlardan hangisi sana daha yakın?

8. Peki bu sıfatlardan hangisi sana daha yakın?

9. Şimdi de en sevdiğin içeceği öğrenmek istiyoruz!

10. Son olaraaak okul hayatında nasıl bir öğrenciydin?

10. Son olaraaak okul hayatında nasıl bir öğrenciydin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kesinlikle polar çorapsın!

Sen kesinlikle polar çorapsın!

Biraz geleneksel bir ruhun mu var? Öyle hissettik çünkü. Ayaklarının her zaman sıcacık olmasını tercih ediyorsun, tıpkı hayatındaki işlerin sürekli olarak düzgün ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesini istediğin gibi. Bu, aslında senin ne kadar sorumluluk sahibi biri olduğunu ve işlerine ne kadar sıkı sıkıya bağlı olduğunu gösteriyor. Sanki seninle ilgili her şey bir düzen ve disiplin içerisinde ilerliyor. Belki de çevrendekiler seni sakin ve sessiz biri olarak tanımlar. Ama bu sakinliğin ve sessizliğin altında durmaksızın çalışan bir enerji bir tutku var. İşte bu yüzden, sen hep işinde ve gücündesin. Her zaman bir adım ileriye gitmek ve her zaman daha fazlasını başarmak için çabalıyorsun. Bu senin doğan, bu senin tarzın! Her halinle harikasın...

Sen kesinlikle diz üstü çorapsın!

Sen kesinlikle diz üstü çorapsın!

Freud, maviyi eşsiz bir şekilde okyanusa benzetirken onun sakinliğini ve huzur verici özelliğini vurgular. İşte sen de tıpkı bu sonsuz ve uçsuz bucaksız denizler gibi, mavinin huzur veren tonlarını yansıtıyorsun. Senin karakterin, sakinliğin ve huzurun simgesi olan mavi kadar derin ve dingin.

Seninle tanışan herkes ne kadar toleranslı, hoşgörülü ve anlaşma yanlısı bir insan olduğunu hemen fark eder. Kavga ve çatışma, senin doğanın dışında. Senin için en güzel gün, evinde huzur içinde geçirilen sakin ve sessiz bir gün. 

Aynı zamanda, sen kendinle ve çevrenle son derece barışıksın. Kendi hatalarına ve kusurlarına bile gülüp geçebilecek kadar olgun ve kendinden emin bir insansın. Bu da senin hayata karşı ne kadar pozitif ve esnek bir bakış açısına sahip olduğunu gösteriyor.

Sen kesinlikle soket çorapsın!

Sen kesinlikle soket çorapsın!

Sen hayat dolu, enerjik ve pozitif bir kişiliğe sahipsin. İnsanlar, hayvanlar, bitkiler... Kısacası bu dünyanın her bir parçasını içtenlikle seviyorsun. Dışarıdan bakıldığında belki biraz ciddi ve analitik biri gibi görünebilirsin ama aslında kalbin yumuşacık, duygusal ve sıcak

Her girdiğin ortamda ister istemez tüm gözler üzerine çevriliyor. Bu, senin doğal ve çekici aura'nın bir sonucu tatlım. Eğlence konusuna gelecek olursak, senin hakkında söylenecek çok şey var. Eğlenceye dair her şey senden sorulur çünkü sen bu konuda bir usta, bir virtüözsün. Seninle geçirilen her an, adeta bir festival havasında geçer. Seninle eğlenmek, hayatın tüm streslerini unutturan bir deneyim. 

Seninle geçirilen bir gece, bir hafta sonu ya da bir tatil, unutulmaz anılarla dolu olur. Seninle eğlenmek, hayatın tüm streslerini unutturan bir deneyim. Eğlence konusunda senin gibisini bulmak zor. Sen, eğlencenin ve neşenin adeta bir simgesisin!

Sen kesinlikle babet çorapsın!

Sen kesinlikle babet çorapsın!

Hey, sen! Evet, evet tam da seni kastediyorum. Seninle konuşmamız gereken bir şey var. Yenilik, gençlik ve canlanma... Bu kelimeler senin için ne ifade ediyor? Çünkü bu kelimelerin tam da seni tanımladığını düşünüyoruz. Sen her zaman taptaze, genç ve enerjik bir ruha sahipsin. Ve bu enerjiyi çevrene de yayıyorsun.

Bir de şu cömertliğin var ki söylemesi bile güzel. Seninle birlikte olan herkes bu özelliğinden dolayı kendini şanslı hissediyor. Paylaşmayı seviyorsun, hatta bazen kendini bile unutabiliyorsun. Ancak bu seni sen yapan özelliklerden sadece birkaçı. Üretkenlik konusunda da sana kimse yetişemiyor. Bir bakıyorsun bir şeyler üretmiş, bir bakıyorsun başka bir şeyler... Senin bu enerjin, bu yaratıcılığın, bu üretkenliğin gerçekten hayranlık uyandırıyor.

Ancak herkesin olduğu gibi, senin de bazı özelliklerin var ki, bazen çevrene 'yeter artık' dedirtebiliyor. Mesela oldukça titiz, sorumlu ve dikkatlisin. Hatta bazen bu özelliklerinle çevrene fazla baskı yapabiliyorsun. Ancak sen kimseyi dinleme tatlım, çünkü sen böyle mükemmelsin. Bu özelliklerin seni sen yapan detaylar. Ve biz seni böyle seviyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
11
10
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın