Görüş Bildir
Haberler
Hangi Behzat Ç. Karakterisin?

etiket Hangi Behzat Ç. Karakterisin?

Osman Avcı
27.10.2014 - 15:04 Son Güncelleme: 27.10.2014 - 18:19

Böyle bir dizi ne geldi, ne de gelecek gibi

Peki, bu efsane dizinin hangi karakteri senin ruh ikizin? Testi çöz, özlemini dindir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ankara'da otursaydın, bu hangi mahalle olurdu?

1. Ankara'da otursaydın, bu hangi mahalle olurdu?

2. Peki ya, Ankara'nın en çok nesini seviyorsun?

2. Peki ya, Ankara'nın en çok nesini seviyorsun?

3. Hadi bir de içkini seç!

4. Bize mutsuzluğun resmini çizebilir misin?

4. Bize mutsuzluğun resmini çizebilir misin?

5. Hangi psikolojik rahatsızlığa sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çölde size gele gele ne denk gelir?

7. Tıpta bir uzmanlık alanı seç!

8. Son soru: Hangisi sizi daha çok incitir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Behzat Ç." çıktı!

"Behzat Ç." çıktı!

Sen bu taşına bakılası Ankara'nın en koca yürekli amirisin. Şarkı-türkü deyince aklına Neşet'ten başkası gelmez, rakı-bira dibine kadar içilir, hesaplarıysa hep sen ödersin. Adaletlisin ayrıca, bu çivisi çıkmış dünyada. Hep kaybediyorsun, hep yeniliyorsun ve fakat daha iyi kaybetme, daha iyi yenilme mottosundan bir dakika ayrılmıyorsun. En sevmediğin insan tipiyse saçma sapan konuşanlar. Onlar her daim okkalı bir küfürü hak eder. Son olarak, 'LA' Los Angeles'ın kısaltaması değildir la :)

"Hayalet" çıktı!

"Hayalet" çıktı!

Sen tam anlamıyla 'hayatın içinden olan insan'sın. Tanımadığın kimse yok, iş bitirme becerinse takdire şayan. Akıllısın, pratiksin, hızlısın ve karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdensin. İş bilirsin; ancak işe de gidersin. Birisi sana iş verdiğinde asla gözü arkada kalmaz, o iş çoktan bitmiş demektir. Bunun yanında garibanın her türlü yanındasın. Yokluğu iyi bilirsin yani. Cebin dolu olmasa da, ruhun: Sabancı :)

"Akbaba" çıktı!

"Akbaba" çıktı!

Sen sıradışı bir arkadaşımızsın. Şeklin, modelin, konuşman, hareketlerin hep değişik ve farklı. İnsanları şaşırtmakta da üstüne yok: Pandoranın kutusu misali, içinden ne çıkacağı hep bulmaca, hep muamma. Bilmece gibi insansın vesselam. Fazla ve saçma sapan konuşmayı sevmediğinden olsa gerek, insanlara oldukça gizemli geliyorsun, ancak sen bunu gizemli olmak için yapmıyorsun. Hatta birisi sana 'gizemli' dese, ona 'o ne la?' diye cevap verirsin, o derece :)

"Harun" çıktı!

"Harun" çıktı!

Senin en öne çıkan özelliğin, pek tabii ki gücün. Güç deyince, aklına sadece kaba kuvvet gelmesin, ki o da var :) Karakterin kuvvetli, tükürdüğünü asla yalamaz, kafanın dikine gidersin. İnatçısın da, bu inatla en olmayacak şeyleri oldurabilirsin. Ayrıca dışarıdan bakınca, insanlara oldukça kaba gelebilirsin, ki aslında içinde inceliklisin, duygusalsın ve bu özelliklerin pek tabii ki görebilene. Son olarak, biraz fazla mı sinirlisin?

"Ercüment Çözer" çıktı!

"Ercüment Çözer" çıktı!

Kötüsün ama senin tarzın klasik kötülerden çok farklı. Yaptığın kötülük, illaki derin olmalı, illaki bir anlama dayanmalı. Çevren çok geniş bir kere, arkanı toplayan da. Ancak o çevre sana miras kalmadı, kendin yaptın. Çünkü diplomasiyi, siyaseti ve insanlarla diyaloga geçmeyi iyi bilirsin. İyi bir plancı ve lidersin de. Bir özelliğin var ki, takıntı boyuntunda: Saygısızlık. İnsanlardan çok fazla şey beklemiyorsun kısaca, sana saygı göstersinler yeter. Aksi halde sen kendine saygı göstertmesini de iyi bilirsin; yani, ya çizersin ya çözersin!

"Savcı Esra" çıktı!

"Savcı Esra" çıktı!

Sen çok ama çok güçlü bir karaktersin. Her şeyden önce tek başınasın ve bunca işi bu zamana kadar tek başına yaptın. Tek arkadaşınsa tırmanmaktan ve tutunmaktan aşınan tırnakların. Sevgide cesursun, ki bu özellik hiç kimsede yok. Eğer birisini sevdiysen onunla boka batmaya bile varsın. Mutluluğu hiç umursamıyorsun, çünkü bilgesin ve biliyorsun ki en mühim şey güzel anlar, güzel anılar değil; sadece sevdiğinin yanında olması... Sadece...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
112
85
16
10
9
8