Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu'nun Lise Üniformalı Erotik Dansı Olay Oldu! Kalçalarını Tokatladı...

Hande Sarıoğlu'nun Lise Üniformalı Erotik Dansı Olay Oldu! Kalçalarını Tokatladı...

GNS
07.11.2021 - 22:53

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Hande Sarıoğlu yine yaptığı bir hareketle olay oldu. Ertan Süzgün ile YouTube'da yaptıkları programda lise üniforması giydi. Liseli kılığındaki Hande Sarıoğlu, Habertürk ile bağlarını koparmasına sebep olan 'Mezdeke' dansından sonra bu sefer 'erotik dans' performansı sergiledi. YouTube kanalında yaptığı dans esnasında kalçalarını tokatlayan Hande Sarıoğlu görenleri hayrete düşürdü. İşte Hande Sarıoğlu'nun erotik dansı hakkında detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ertan Süzgün ile yaptığı YouTube programıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Hande Sarıoğlu yine bomba gibi bir olayla adından söz ettiriyor. Daha öncesinde yine aynı programda 'partnerine ayağını okşatıyor' haberleriyle gündeme oturan Hande Sarıoğlu bu sefer de liseli kıyafeti ile yaptığı erotik dansla görenleri hayrete düşürüyor. İşte haberin detayları...

Liseli Dansı

Liseli Dansı

Sarıoğlu ile Süzgün yayınladıkları son programda Cadılar Bayramı konsepti olarak “liseli” kılığına girdi. Hande Sarıoğlu, liseli konsepti olarak Petek Dinçöz’ün ‘Foolish Casanova’ adlı şarkının klibindeki gibi giyindi. Sarıoğlu'nun yaptığı 'erotik' dans dikkat çekti. Sunucu dans ederken kalçalarını tokatladı.

Doktor Kendi Haline Bırakın Dedi

Doktor Kendi Haline Bırakın Dedi

Geçen hafta da “Kasımda aşk başkadır. Seninle kasımda hiç dışarı çıkmayacağız, eve kapanacağız. Bütün kasımı seninle evde geçireceğiz” ifadelerinden sonra Sarıoğlu, Gülşen’in “Yurtta Aşk Cihanda Aşk” isimli şarkısını Ertan Süzgün’e söylemişti.

Sarıoğlu'nun partneriyle yakın halleri gündeme gelirken Süzgün Instagram'da 'Doktor kendi haline bırakın dedi' yorumunda bulunmuştu.

Benzer Haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
9
4
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın