Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu Britney Spears'a Özendi! Liseli Konsepti İle Gündem Oldu

Hande Sarıoğlu Britney Spears'a Özendi! Liseli Konsepti İle Gündem Oldu

Sosyal medyanın en aktif isimlerinden biri olan isim Hande Sarıoğlu, Youtube üzerinden yaptığı program ile yeniden gündemde kalmayı başardı. Birçok kişi tarafından hedef haline gelen deneyimli sunucu bu kez Ertan Süzgün ile birlikte dijital medyada program yapıyor. İkilinin yayınladığı son programda Hande Sarıoğlu Britney Spears'a özendi, liseli kılığına girdi. İşte Hande Sarıoğlu'nun Britney benzetmesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Sarıoğlu; Habertürk kanalından, oryantal dansı yaptığı hallerini sosyal medya üzerinden paylaşması nedeniyle ayrılmıştı. Deneyimli sunucu şimdilerde Ertan Süzgün ile birlikte Youtube'da program yapıyor. Hande Sarıoğlu, ikilinin son paylaştığı programda Cadılar Bayramı konsepti ile ''liseli'' kılığına girdi. Sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmeyen sunucu, binlerce beğeni ve iltifat aldı.

Hande Sarıoğlu Liseli Konsepti İle Gündem Oldu

Hande Sarıoğlu  Liseli Konsepti İle Gündem Oldu

Cadılar Bayramı konsepti yapan ünlüler arasında Hande Sarıoğlu da vardı. Hande Sarıoğlu, Youtube üzerinden yayınlanan son programda Cadılar Bayramı konsepti ile Britney Sperars'ın çıkış yaptığı Oops!... I Did It Again adlı şarkının klibindeki gibi giyindi. Sosyal medya üzerinden paylaştığı bu gönderide takipçileri tarafından binlerce beğeni topladı.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın