Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu'nun Liseli Kostümü Olay Oldu! Ünlü Sunucu Britney Spears’a Özendi...

Hande Sarıoğlu'nun Liseli Kostümü Olay Oldu! Ünlü Sunucu Britney Spears’a Özendi...

Müge Kakşi
06.11.2021 - 20:57

Habertürk kanalından yaptığı oryantal dans yüzünden kovulan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Habertürk'ten ayrılmasının ardından rotasını dijital yayına çeviren Sarıoğlu Youtube'da Ertan Süzgün ile program sunmaya başladı. Programda gösterdiği davranışlarla gündeme gelen sunucu son giydiği kıyafetiyle de çok konuşuldu. Britney Spears'a benzetilen sunucunun liseli kostümü giymesi dikkat çekti. İşte Hande Sarıoğlu'nun liseli konsepti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Sarıoğlu'ndan Liseli Kostümü

Hande Sarıoğlu'ndan Liseli Kostümü

Hande Sarıoğlu ile Ertan Süzgün ikilisi YouTube kanalında yayınladıkları programla gündemde kalmaya devam ediyor. İkili yayınladıkları son programda Cadılar Bayramı konsepti olarak “liseli” kılığına girdi.

Hande Sarıoğlu, liseli konsepti olarak Britney Spears’ın çıkış yaptığı Oops!... I Did It Again adlı şarkının klibindeki gibi giyindi. Sarıoğlu, o halini Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Çok kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımın altı iltifat içeren yorumlarla doldu taştı. .Hande Sarıoğlu, Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın