Görüş Bildir
Haberler
TV
Hakim 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Bunlar Kanla Ödeşirler!"

Hakim 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Bunlar Kanla Ödeşirler!"

GNS
02.05.2022 - 23:54

ATV'nin yeni dizisi Hakim 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Ozan, Deniz'in annesi ve Azem'in karısı Zümrüt'le tanışmıştır. Ozan'ı herkesten saklayan Ömer Arif, oğlunu en sonunda çıldırtmıştır. Sürekli birilerinin başına sorun olmaktan sıkılan Ozan ise yeni bir karar almıştır. Azem ise Ozan'ın Ömer Arif'in oğlu olduğunu öğrenmiştir. Peki Hakim yeni bölümde neler olacak? İşte Hakim yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ATV'nin Limon Film imzalı yeni dizisi Hakim, her bölümüyle nefes kesmeye devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Ebru Özkan ve Yurdaer Okur'un başrolünde yer aldığı dram-suç türündeki dizi, yabancı bir yapım olan Your Honor'dan uyarlanıyor. Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı Hakim dizisi reytinglerde büyük başarılar elde ediyor. Peki Hakim dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Hakim 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Hakim 5. Bölüm Fragmanı | "Bunlar Kanla Ödeşirler!"

Hakim Son Bölümde Neler Oldu?

Hakim Son Bölümde Neler Oldu?

Taksicinin ölmesi, Ömer Arif'i şantajdan kurtarmıştır. Fakat bir belayı aşmış olan Ömer Arif'in önünde pek çok sorun daha bulunmaktadır. Azem'in sürekli ensesinde olmasının yanı sıra, Yasemin de peşinden gelmektedir.

Cevdet'i sıkıştıran Gülbahar, anlaşmaya sadık kalmasını sağlar. Fakat olaylar bekledikleri gibi ilerlemez. Sorun çıkmasının ardından Gülbahar, anlaşmayı fes etmek ister. Bildiklerini anlatmak adına Azem'in yolunu tutar.

Ozan'ın ise gün geçtikçe Deniz ile arası açılmaktadır. Bu yaşadıklarına karşın vicdanının sesini bastıramayan Ozan, her şeye bir son vermek ister. Bunun bedeli ise beklenmedik olacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın