Görüş Bildir
Haberler
Gürsel Tekin'in Eşi Mehtap Özkan Kimdir? Mehtap Özkan Kaç Yaşında ve Nereli?

Gürsel Tekin'in Eşi Mehtap Özkan Kimdir? Mehtap Özkan Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
05.02.2022 - 17:22

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin geçtiğimiz sene eşinden boşanmasıyla gündeme gelmişti. Tekin, bugün Çırağan Sarayı'nda aile arasında düzenlenen bir tören ile yeniden dünyaevine girdi. Haber spikerliği yapan 32 yaşındaki Mehtap Özkan'la birlikteliğine imza atan Tekin sosyal medyada olay oldu. Mehtap Özkan'ın nikah paylaşımları fazlasıyla dikkat çekti. Peki Gürsel Tekin ile evlenen Mehtap Özkan kimdir? Mehtap Özkan kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve haber spikeri Mehtap Özkan bugün dünyaevine girdi. Çırağan Sarayı'nda aile arasında düzenlenen küçük bir törenle hayatını birleştiren çift sosyal medyada olay oldu. Gürsel Tekin'in geçtiğimiz sene eşinden boşandığı bilinirken, ikilinin evliliklerine dair detaylar konuşulmaya devam ediyor. Peki Mehtap Özkan kimdir? Mehtap Özkan kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Gürsel Tekin ve Mehtap Özkan Evlendi!

Gürsel Tekin ve Mehtap Özkan Evlendi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çırağan Sarayı'nda aile arasında düzenlenen küçük bir törenle Habertürk'de haber spikerliği yapan Mehtap Özkan'la evlendi. Tekin, geçtiğimiz yıl ocak ayında bir çocuğunun annesi, ikinci eşi Nihan Tekin ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Gürsel Tekin, ilk evliliğini ise 2 çocuğunun annesi Ayşe Tekin ile yapmıştı.

Mehtap Özkan Kimdir? Mehtap Özkan Kaç Yaşında ve Nereli?

Mehtap Özkan Kimdir? Mehtap Özkan Kaç Yaşında ve Nereli?

Mehtap Özkan 22 Aralık 1990 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitiminin ardından Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olan Özkan, sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon ve oyunculuk dersleri almıştır.

Medya sektöründeki kariyerine Kanal B kanalında staj görmeye başlayarak adımını atmıştır. Stajını tamamlamasının ardından 2014 yılında TV 8'de çalışmaya başlamıştır. Burada sunucu olarak görev yapmış ve bir dönem de radyo programında yer almıştır. TV 8'den ayrıldıktan sonra Beyaz Tv'ye geçiş yapan Özkan, Beyaz Tv'de muhabir olarak görev almanın yanı sıra hava durumu programlarının da sunumunda yer almıştır.

Bir süre Beyaz Tv'de çalıştıktan sonra oradan ayrılıp Halk Tv'de geçiş yapmıştır. Halk Tv'de hafta sonu haber bültenlerinin ve gece bültenlerinin sunuculuğunu üstlenmiştir. Yaklaşık iki yıl boyunca Halk Tv'de çalıştıktan sonra başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Mehtap Özkan, 2019 yılında Habertürk kanalına transfer olmuştur. Günümüzde hala Habertürk kanalındaki görevine devam eden Özkan, burada haber bültenlerini sunarak spikerlik kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın