Görüş Bildir
Haberler
Günde 8 Trilyon Lira Harcıyormuş! Fakir Büyüyüp 18 Yaşında Milyoner Olan TikTok Fenomenine İnanamayacaksınız

Günde 8 Trilyon Lira Harcıyormuş! Fakir Büyüyüp 18 Yaşında Milyoner Olan TikTok Fenomenine İnanamayacaksınız

21.09.2022 - 08:42

Linsey Donovan, Maryland'de hiçbir şeyi olmadan büyük sıkıntılar çekerek büyüdü. Uzun bir süre yoksulluk çekti ve 18 yaşındayken Florida’ya taşındıktan sonra hayatı değişti. 19 yaşında ise milyoner olmayı başardı. Şu an 23 yaşında olan Linsey, servetini sosyal medyadan çok, emlak yatırımına borçlu olduğunu söyledi. 7 mülkün sahibi olan genç kadının lüks yaşantısının detaylarına yakından bakmaya hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Servetinin kaynağı emlak yatırımları.

Servetinin kaynağı emlak yatırımları.

Florida'ya 18. yaş doğum gününde taşınmaya karar veren ve kendi videolarını yayınlayarak sosyal medyayı para kazanmak için kullanan Linsey, gerçek anlamda zengin olmasını sağlayan şeyin sosyal medya değil; emlak yatırımları olduğunu söyledi. 19 yaşında ilk milyonunu kazandı. Sosyal medyada yüksek bir hayran kitlesine sahip fenomen, Barbie yüzü sayesinde yetişkin içeriği Patreon ve Onlyfans'teki diğer yetişkin modellerden daha fazla gelir sağlıyor. Yeni kimliğini ise emlakçı olarak hayranlarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Kendini şımartmayı seviyor.

Kendini şımartmayı seviyor.

Barbie bebek gibi görünen Linsey'nin şu anki emlak mülkünün 7 milyon doların üzerinde olduğu biliniyor. Dört evi olan genç kadın, kendisini şımartmayı çok sevdiğini ve ihmal etmediğini söyledi. Parasını her zaman akıllıca harcadığını açıklayan Linsey; kazancının çoğunu gayrimenkul, makyaj ve kıyafete harcadığını belirtiyor. Bir günde harcadığı en fazla paranın 450.000 dolar olduğunu söylüyor.

Araba tutkunu.

Araba tutkunu.

Linsey, 391.000 sterlinlik bir araba koleksiyonuna sahip. İlk olarak 250.000 dolar değerinde lüks bir Mercedes S65 V12 aldığını gururla belirtiyor. 19 yaşındayken o arabaya sahip olmak istediğinde çevresindeki hemen herkesin onun delirmiş olduğunu düşündüğünü söylediğini ancak o, çok kararlı olduğunu ve anahtarları alabilmek için Miami'ye kadar gittiğini aktarıyor. Linsey'nin sahip olduğu Mercedes, onun tek arabası değil. Daha sonra güzel fenomen, 20 yaşındayken 100.000 dolarlık bir “rüya kamyonu” satın alıyor. Çok fazla araziye sahip olduğu için bu kamyonu, en büyük mülkünde duruyor.

Ailesi sevinç çığlığı attı.

Ailesi sevinç çığlığı attı.

Milyonlarca hayranı tarafından izlenen TikTok hesabında Linsey, ailesine aldığı ev videosunu paylaştı. Altı banyosu, dört yatak odası ve bir misafirhanesi olan mülk karşısında şaşkınlığa uğrayan ebeveynler, sevinç çığlığı attı. Linsey ise ailesinin hayallerindeki evi satın alarak onları sevindirmenin mutluluğunu yaşadı. 'Onlara hak ettikleri lüks hayatı vermek iyi hissettiriyor.' diye belirtti. Güzel fenomenin ailesi ise Linsey'nin hayran kitlesinin arttığını görmekten gurur duyduğunu söyledi.

Göldeki en büyük eve sahip.

Göldeki en büyük eve sahip.

Yaşadığım çevredeki göldeki en büyük evin kendisinin olduğunu belirten Linsey, 'Göldeki, yüksek tavanlı bu göz kamaştırıcı eve her gün girerken bir prenses gibi hissediyorum. Burada gün batımı şahane, köpeklerimi havuzda ve büyük pembe Barbie yatak odamda görmeyi çok seviyorum.' diye söyledi. Her köpeğinin kendine ait bir odası olan Linsey, şu an yaşadığı evin iki katı büyüklüğünde bir eve taşınmayı umuyor. Aynı zamanda onun 30.000 dolarlık kuyruklu piyanonun, 20.000 dolarlık bir kır bisikletinin ve Kim Kardashian için özel olarak yapılmış 3000 dolarlık bir elbisenin de sahibi olduğu biliniyor. Son zamanlarda Linsey'nin, atı The Great Oz için de büyük bir ev satın aldığı söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Finansal Özgürlük

Finansal Özgürlük

Lüks yaşamı hakkında röportaj veren Linsey: 'İstediğim her şeyi alabilme özgürlüğü ve fiyat konusunda endişe duymamak gerçekten harika hissettiriyor. Çünkü doların ve paranın değeri konusunda bilinçli bir şekilde büyüdüm. Bunu şu an daha iyi anlıyorum fakat daha fazla finansal özgürlüğe sahip olmak da harika bir duygu. Genç olanlara bir tavsiyem var: Her zaman kendine çok güvenmek olacaktır çünkü ne kadar çok güvenirseniz o kadar çok başarı elde edersiniz.' dedi.

Her zaman çok şey istedi.

Her zaman çok şey istedi.

Linsey'nin ebeveynleri Mary ve Vincent, kızlarının hayalinin her zaman çok para kazanmak olduğunu söyledi. Küçük yaşlardan itibaren hayattan her zaman çok şey istediği söylenen Linsey, 15 yaşında modellik yapmaya başladı ve yıllar içinde sosyal medyada kitlesinin giderek büyüdüğünü gördü. YouTube için ilk videosunu 2016 yılında yayınladı. Birkaç ay içinde hayran kitlesi arttı ve daha fazla içerik çekmeye devam etti. İçeriklerinin çoğu bikini denemeleri, tasarımcı elbise denemeleri, makyaj eğitimleri ve vloglardan oluşuyordu. Linsey, fotoğraf ve videolarını ise her zaman kendi başına çekmeye devam etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
9
7
6
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İskender

Bir günde 8.000.000.000.000 lira harcıyormuş arkadaşlar. Şu içerikleri 5 yaşındaki çocuklara yaptırmayın. - Sen kaç yaşındasın bakayım? + 1 milyor. - OK!

mamafih

abi lütfen siktirin gidin, bakın rica ediyorum.

Pasif Kullanıcı

Güzel bir yüz ve iyi bir vücut…dünya bu gibi boş insanları izleyen ve onları paraya boğduklarından bir haber enayilerle dolu…