Görüş Bildir
Haberler
Google Maps'e Bisiklet Modu Geliyor

Google Maps'e Bisiklet Modu Geliyor

Ayhan
06.08.2014 - 17:14 Son Güncelleme: 06.08.2014 - 19:53

Google Maps'e Bisiklet Modu Geliyor

Google'ın en sevilen hizmetlerinin başında gelen harita hizmeti Google Maps 'e yeni bir özellik geliyor. Google Maps'e gelecek güncelleme ile birlikte artık Google Maps'te bisiklet modu da bulunacak. Her ne kadar Google Maps'e gelecek olan bu güncellemenin net çıkış tarihi belli olmasa da Google'ın bu özellik üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığı ve mümkün olan en kısa süre içerisinde bisiklet modunu Google Maps'e eklemeye çalıştığını biliyoruz.

Google Maps 'e gelecek olan bisiklet modu sayesinde caddelerin ve sokakların eğimlerini rahatlıkla telefonunuzdan görebileceksiniz. Bu sayede en az eğime sahip olan yolları Google Maps'in uygulaması üzerinden görüp ona göre rotanızı çizebileceksiniz. Tabi ki Google Maps 'te yer alacak olan bisiklet modunun tek özelliği bu değil. Bunun dışında Google Maps'in klasik özelliği olan yol tarifi de bisiklet modunda çalışacak ve size hangi yoldan dönmeniz gerektiğini söyleyecek. Böylelikle yol tarifini bilmediğiniz yerlere daha rahat bir şekilde gidebileceksiniz.

Bu özelliğin bisiklet sahiplerini daha doğrusu bisiklet ile uzun yollar gitmeyi seven bisiklet tutkunlarını sevindireceğini düşünüyorum. Özellikle eğimi yüksek yerlerde bisiklet sürmenin biraz daha sıkıntılı olduğunu düşünürsek, Google Maps sayesinde eğimi yüksek olan yerleri es geçerek daha az eğime sahip olan yerlerden gitmek hem bisiklet sürme keyfini artıracak hemde ulaşılması gereken yere daha hızlı gidilmesini sağlayacaktır.

Kaynak: http://www.webtekno.com/google/google...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın