Görüş Bildir
Haberler
Google’dan Apple’ın iCloud’una Destek

Google’dan Apple’ın iCloud’una Destek

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın geliştirdiği ve en yaygın kullanım değerlerine sahip olan bulut servisi iCloud, ezeli rakiplerinden biri olan Google’ı iş ortakları arasına ekliyor.

Amazon ve Microsoft gibi devlerden iCloud servisi için destek alan Apple, artık Google Cloud Platform’un desteğini de almaya hazırlanıyor. Bu destekle birlikte Apple’ın, diğer Microsoft ve Amazon desteklerini bırakacağı anlamına gelmiyor. Ancak şirketin bu iki teknoloji firmasıyla olan ortaklık ücretlerini ve alınan hizmeti azaltabileceği öngörülüyor.

Son zamanlarda bulut platformlar arasında büyük bir sıçrayış yakalayan Google ise, bulut platformlar arasında üçüncü sırada. Geçtiğimiz aylarda Spotify müzik kütüphanesi için de kullanılan Google’ın, iCloud’a destek vermesi durumunda Apple’dan 400 ile 600 milyon dolar arasında bir ödeme alması bekleniyor.

Bu, Google için çok fazla kâr anlamına gelmese de, Apple’ın Google’dan destek istemesinin küçük bir üstünlük belirtisi olduğu anlamına gelebilir. Bununla birlikte bu birliktelik için henüz anlaşma kesinleşmiş değil.

Kaynak: http://www.engadget.com/2016/03/17/ap...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın