Görüş Bildir
Haberler
Gökçek, 'Kaçakçı' Diyerek Paylaşmıştı: Kendi Döneminde İşe Alındığı Ortaya Çıktı!

Gökçek, 'Kaçakçı' Diyerek Paylaşmıştı: Kendi Döneminde İşe Alındığı Ortaya Çıktı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaçak sigara operasyonunda bir ABB çalışanının gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınan kişinin Gökçek döneminde işe alındığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaçak sigara operasyonunda bir ABB çalışanının gözaltına alındığını duyurdu.

Yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Gökçek, '“Kaçakçı ‘Ben Kılıçdaroğlu müsaade ettiği için yaptım’ derse Kılıçdaroğlu ayvayı yedi…” ifadelerine yer verdi.

Gökçek'in döneminde işe alındığı ortaya çıktı

Gökçek'in döneminde işe alındığı ortaya çıktı

Gökçek'in yaptığı paylaşımı alıntılayan ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, bahsi geçen kişinin Gökçek’in belediye başkanı olduğu dönemde işe alındığını belirterek “Gökçek'in, bahsettiği ABB çalışanını 2016 yılında, bizzat kendisinin döneminde işe aldırdığı tespit edildi. Adli mercilerin, bu personelin işe alım süreci ile ilgili Gökçek'in ifadesine başvurmalarını talep ediyoruz” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
23
11
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

AKP'lilerin ar damarı öyle bir yarılmış ki, ideolojileri ile mimlenmiş ne kadar pislik varsa başkalarına atmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken kendileri bile in... Devamını Gör

King in the East

bir insan daha ne kadar rezil olabiliyor diyorum her seferinde kendi rekorlarını kırıyorlar..

Mehmet Şalva

İrezil olmalara doyamadın Melih Gökçek....🤣