Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eriten Ve Stres Azaltan 4 Besin

Göbek Eriten Ve Stres Azaltan 4 Besin

Pegarose
10.09.2014 - 17:44 Son Güncelleme: 10.09.2014 - 19:33

Göbek Eriten Ve Stres Azaltan 4 Besin

İşte, stres azaltan, göbek eriten ve bel incelten 4 besin maddesi...

Stres altındayken hemen zararlı yiyeceklere koşuyorsunuz, değil mi? Bir paket cips ya da patates kızartması sizi rahatlatıyor. Ama sonra pişman oluyorsunuz. Oysa stresli anlarda yeme ihtiyacınızı gidermesi için daha iyi seçimler yapabilirsiniz. Bu seçimler sayesinde kilo almaktan ve her yere taşıdığınız koca bir göbekten kurtulmuş olursunuz.

İşte, stres azaltan ve bel incelten 4 besin maddesi…

Kaynak: http://www.pegarose.com/gobek-eriten-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Avokado

Avokado

Stres azaltıcı özelliği olan B vitamini içeren avokado, tekli doymamış yağ ve lif açısından zengin oluşuyla da tok tutar. Yarım avokadonun çekirdeğini çıkarıp üstüne limon sıkarak kaşıkla yiyebilirsiniz.

Çikolatalı süt

Çikolatalı süt

Tatlı bir şeyler mi yeme ihtiyacı hissediyorsunuz? Çocukluğunuzda en sevdiğiniz şeyi yapın. Çikolatalı süt, stresin fiziksel etkisi olan kas spazmlarını azaltmaya yardım eden potasyum içerir.

Yulaf

Yulaf

Lif zengini yulaf, sizi tok tutar ve kısa sürede aşırı stresten kurtarır. Yulaf, mutluluk hormonu olarak bilinen serotonin üretimine de yardım eder. Kahvaltılık yulafa süt ekleyerek daha fazla protein ve kalsiyum alabilirsiniz.

Ahududu

Ahududu

Bu düşük kalorili meyveyi tüketmek, şeker ihtiyacını gidermenin en sağlıklı yolu diyebiliriz. Stres azaltan antioksidan ve bağışıklık sistemini destekleyen C vitamini açısından zengindir. Besleyici bir atıştırmalık tüketmek istediğinizde ahududuyu yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın