Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Zamanlı Trafik Verisi Sunan TomTom Go Serisi Türkiye'de

Gerçek Zamanlı Trafik Verisi Sunan TomTom Go Serisi Türkiye'de

Batuhan
25.07.2014 - 10:37

TomTom, yeni TomTom GO serisini Türkiye’de piyasaya sürdü. Sürücüler, trafikte kaybettikleri zamanı azaltacak ve gittikleri yere daha hızlı ulaşmalarını sağlayacak TomTom Traffic ile ilk defa tanışıyor.

Yeni TomTom GO cihazları, Ömür Boyu TomTom Traffic ve Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncellemesi ile birlikte geliyor. Bu yeni seri, akıllı rota planlama özelliği ve yüksek performansı, zengin kullanıcı arayüzü ve basitleştirilmiş kullanıcı etkileşimi sunuyor. Tamamen etkileşimli ekran sayesinde sürücüler, etkileşimli haritayı uzaklaştırabiliyor, yakınlaştırabiliyor, bir haritadan diğerine geçebiliyor ve 3 boyutlu haritaları kullanabiliyor. Sürücüler, 4 inç, 5 inç veya 6 inç olmak üzere farklı ekran boyutlarını seçebiliyor.

Güney Doğu Avrupa Bölgesi Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Luca Tammaccaro, “Tamamen yeniden tasarlanan TomTom GO sayesinde Türkiye’de sürücülere doğru ve güncel trafik bilgileri sağlayarak gittikleri yere daha hızlı ulaşmalarına yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu. Tammaccaro sözlerine “Türkiye’deki sürücüler, trafik tıkanıklığı sebebiyle yılda ortalama 12 iş günü kaybediyorlar.* İnsanlar genelde günlük rotalarını çok iyi bilmelerine rağmen trafiğin nerelerde tıkandığını bilmiyorlar. Yeni TomTom GO sayesinde artık etraflarındaki tüm trafik tıkanıklıklarıyla ilgili bütün resmi görebilecek ve her zaman mevcut en hızlı rotada araç kullanabilecekler” diyerek devam etti.

Bu cihazlar, 499 TL fiyatıyla mağazalarda ve çevrimiçi olarak satışa sunuldu.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/07/gerce...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0