Görüş Bildir
Haberler
Gençlerbirliği, Bursaspor Deplasmanında Avantaj Sağladı

Gençlerbirliği, Bursaspor Deplasmanında Avantaj Sağladı

Enver K.
04.03.2015 - 20:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Bursaspor ile Gençlerbirliği sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bursaspor ile Gençlerbirliği sahadan Mervan ve Serdar Aziz'in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere ayrıldı.

Gergin başlayan karşılaşmanın ilk yarısında Bursaspor daha etkili görünen taraftı. Gençlerbirliği'nin kontra ataklarla karşılık vermeye çalıştığı ilk 45 dakikada konuk ekibin Uğur Çiftçi ile kullandığı serbest vuruşta top direkten döndü.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci 45 dakikasına ise Gençlerbirliği hızlı başladı. Maçın 49. dakikasında Mervan'ın boş ağlara gönderdiği şutla 1-0 öne geçen Gençlerbirliği'nin bu üstünlüğü sadece 10 dakika sürdü. Karşılaşmanın 59. dakikasında hücuma çıkan Serdar Aziz yaptığı harika vuruşla takımına beraberliği getirdi.

Ayrıca son dakikaları oldukça heyecanlı geçen maçta Bursaspor kaptanı Volkan Şen, Hleb ile yaşadığı tartışma sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor ile Gençlerbirliği çeyrek final ilk maçında 1-1 berabere kaldı. Rövanş mücadelesi 8 Nisan'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/turkiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın