Görüş Bildir
Haberler
Gençler ve Genç Kalanlar İçin Henüz Finalini Yapmamış 15 Gençlik Dizisi!

Gençler ve Genç Kalanlar İçin Henüz Finalini Yapmamış 15 Gençlik Dizisi!

nazlihfjg
24.07.2019 - 11:41

Yayınlandıkları günden itibaren bizi ekrana kitleyen, hâlihazırda devam eden gençlik dizilerini sizin için derledik 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stranger Things

1. Stranger Things

IMDb Puanı: 8,9

Kısa zaman önce 3. sezonunu izlediğimiz bilim kurgu dizisi, 80'lerde Indiana Eyaleti'nin Hawkins kasabasında geçen garip olayları anlatıyor. Will Byers'ın kaybolmasıyla arkadaşları; Mike, Dustin ve Lucas, annesi, polis şefi Jim Hopper olayı araştırmaya başlar. Bu serüvene özel yetenekleri olan Eleven isimli genç bir kız da katılır.

2. Sex Education

2. Sex Education

IMDb Puanı: 8,4

İlk sezonu 8 bölümden oluşan popüler dizinin 2.sezonunu 2019'un sonlarında veya 2020'nin başlarında izleyeceğiz. Asosyal gencimiz Otis'in annesi seks terapistidir, asi kızımız Maeve ise tek başına ayaklarının üzerinde durmaya çalışmaktadır bu yüzden paraya ihtiyacı vardır. Yaptıkları bir anlaşmayla liselerindeki öğrencilere terapi vermeye başlarlar ve olaylar gelişir...

3. Atypical

3. Atypical

IMDb Puanı: 8,3

Dizi, 18 yaşındaki otizm spektrum bozukluğu olan Sam Gardner'ın hayatının etrafında şekilleniyor. Sam'in bağımsızlaşma ve sosyalleşme mücadelesi anlatılıyor. Terapistinin yönlendirmesiyle artık bir birey olmaya karar veren Sam'in hayata bakış açısını, iç dünyasını ve ailesini 3.sezonda da izlemeye devam edeceğiz.

4. The End Of F***ing World

4. The End Of F***ing World

IMDb Puanı: 8,1

Charles Forsman'ın çizgi romanından uyarlanan dizi, kara mizahıyla daha ilk sezonda büyük beğeni kazanmıştı. James ve Alyssa isimli iki garip ergenin, evden kaçarak atıldıkları maceranın sonu beklenmedik şekilde biter. 2.sezon yolda, heyecanla bekliyoruz!

5. The Umbrella Academy

5. The Umbrella Academy

IMDb Puanı: 8,1

Hepsi aynı gün doğan özel yeteneklere sahip 7 çocuğu Reginald Hargreeves isimli bir milyarder evlatlık edinir ve 'Şemsiye Akademisi' ni kurar. Bir süre sonra dağılan akademi, babalarının cenazesinde bir araya gelir. Kimi ayda yaşayan, kimi zaman yolculuğuna çıkmış bu 6 genç, dünyanın 7 gün sonra yok olacağını öğrendikten sonra birlikte mücadele eder. Gerard Way ve Gabriel Bá tarafından yaratılan çizgi romanın uyarlaması olan dizinin 2.sezonu 2020'de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 13 Reason Why

6. 13 Reason Why

IMDb Puanı: 8,0

Lise öğrencisi Clay Jensen'a, ölen arkadaşı Hannah Baker tarafından bir kutu içerisinde tam 13 kaset gönderilmiştir. Kendisini intihara sürükleyen nedenleri ve kişileri anlattığı kasetler sadece Clay'e değil, ölümüne neden olan herkese gönderilmiştir. Jay Asher'ın kitabından uyarlanan dizide Selena Gomez yapımcılardan biri. 3.sezon ise ekim ayında yayınlanacak.

7. The 100

7. The 100

IMDb Puanı: 7,7

Nükleer bir patlamanın Dünya'yı yok edişinden sonra 12 ulustan 2000 insan 'Ark' isimli uzay mekiğinde yaşamaktadır. Ark'ın kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla kurallar daha katı hâle gelir, suç işleyenler direkt uzay boşluğuna salınırlar. Suçları affedilen 100 genç mahkum ise Dünya'ya göreve gönderilir. Dünya'ya iner inmez sürtüşmeler yaşayarak ayrılan grup, Dünya'da sadece kendilerinin olmadığını anladıklarında hayatta kalmak onlar için daha zorlaşır. 7.sezonu onayını da alan dizi, maceralarıyla uzun süre devam edecek gibi gözüküyor.

8. Chilling Adventures Of Sabrina

8. Chilling Adventures Of Sabrina

IMDb Puanı: 7,7

İlk sezonda, 1996-2003 yıllarında yayınlanan Sabrina The Teenage Witch'e kıyasla daha gizemli bir havaya bürünmüş versiyonunu izledik. Yarı insan yarı ölümlü olan Sabrina Spellman 16.yaş gününde cadı geleneklerine göre İblis Kitabı'na adını yazarak kara vaftizini gerçekleştirmesi ve Karanlık Efendi'ye bağlılık yemini etmesi gerekiyordur. Bu törenden kaçan Sabrina, şeytani güçlerle savaşmaya başlar.

9. Elite

9. Elite

IMDb Puanı: 7,5

Dizinin kadrosunda La Casa De Papel'den tanıdığımız Denver, Rio ve Alison Parker da var. Elitlerin çocuklarını gönderdikleri İspanya'nın en iyi okuluna işçi sınıfından üç öğrencinin gelmesiyle gençler arasında çatışmalar baş gösterir. Bir de cinayetin yaşanmasıyla olaylar durulmaz. Henüz ilk sezonunu izlediğimiz dizi, bir gizemin çözülmesinden çok daha fazlası...

10. Riverdale

10. Riverdale

IMDb Puanı: 7,3

Riverdale kasabasında lise öğrencisi Jason Blossom, nehirde boğulur ve cesedi bulunamaz. Bu cinayet sonrasında küçük kasabada devam eden gizemli olayları bir grup liseli genç araştırmaya başlar. Okula yeni gelen Veronica Lodge, okulun popüler çocuğu Archie, okulun zeki ve güzel kızı Betty Cooper ve grubun son üyesi Jughead Jones cinayeti aydınlatmaya çalışır. 2017 yılında başlayan dizi 4.sezon onayını da aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Society

11. The Society

IMDb Puanı: 7,1

New England kasabasının gençleri bir geziye gönderilirken kötü hava şartlarından dolayı geri dönmek zorunda kalırlar. Döndüklerinde kasabalarının bomboş olduklarını görürler. Hayatlarını devam ettirmeye çalışan gençler bir yandan da ailelerine dönmenin yollarını ararlar. Sineklerin Tanrısı'nı anımsatan dizinin 2.sezonunu dört gözle bekliyoruz!

12. Baby

12. Baby

IMDb Puanı: 6,8

Netflix yapımı bir lise dizisi de İtalya'dan! Roma'nın zengin ailelerinin çocuklarını gönderdiği bir özel okulda atletizimle ilgilenen Ciara, diğerleri gibi zengin olmayan ve okulun sevilmeyen kızı Ludovica, uyuşturucu satıcısı Domiano arkadaş olur. Bu birbirinden farklı 3 arkadaşın çalkantılı hayatları anlatılıyor. İlk sezonu 6 bölüm olan dizinin 2.sezonu da çekiliyor.

13. Insatiable

13. Insatiable

IMDb Puanı: 6,6

Lise öğrencisi Patty, kilosu yüzünden okulda zorbalığa maruz kalmaktadır. Bir kavga sırasında çenesi kırılan Patty Bladell, sıvılarla beslenir ve 3 ay sonunda zayıflamış halde okula döner. Kavgayla ilgili dava sayesinde tanıştığı avukat ve güzellik kraliçesi koçu Bob, genç kıza yardım eder. Patty okulun ilgi odağı haline gelse de intikam almaya yeminlidir.

14. The Rain

14. The Rain

IMDb Puanı: 6,4

Yağmurlarla taşınan bir virüsün Dünya'nın sonunu getirmesinden 5 yıl sonra sığınaklardan dışarı çıkan iki Danimarkalı kardeş, bir grup gençle birlikte yaşam mücadelesi verir. Medeniyete dair hiçbir şeyin kalmadığı İskandinav topraklarında yaşam belirtisi ararlar. Dizinin final sezonu olan 3.sezon 2020'de seyirciyle buluşacak.

15. Kiss Me First

15. Kiss Me First

IMDb Puanı: 6,3

Annesinin ölümünden sonra kendini sanal gerçeklik oyununa kaptıran 17 yaşındaki Leila, bu oyunda Tess isminde genç bir kadınla tanışır. Asosyal bir genç olan Leila ile tamamen zıt karakterdeki Tess arkadaş olurlar. Leila, oyundakilerin bir bir öldüğünü anladığında kabuğunu kırarak olayları araştırmaya ve arkadaşının yanında olmaya çalışır. Henüz 1 sezonunu izleyebildiğimiz dizinin 2.sezonunun gelip gelmeyeceği belirsiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
55
24
16
15
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Hiçbirini izlememiş olmam benim hatam mı?

Nazlı Taylan

En iyi dizi net The 100'dır

g

The 100 Lexa daha iyisini hak ediyordu

basni

Kesinlikleee