Görüş Bildir
Haberler
Gazeteci Önkibar: "Mesut Yılmaz Bana 'Sedat Peker'de Görüntülerim Var' Dedi"

Gazeteci Önkibar: "Mesut Yılmaz Bana 'Sedat Peker'de Görüntülerim Var' Dedi"

Emre Ordu
06.07.2022 - 17:44 Son Güncelleme: 07.07.2022 - 16:47

Suç örgütü lideri Sedat Peker, eski Başbakan Mesut Yılmaz'a kumar oynadığı görüntülerle şantaj yaparak cezaevinden tahliye olduğunu öne sürmüştü. Söz konusu iddiaya dair yeni bir açıklama geldi. Gazeteci Sabahattin Önkibar, Mesut Yılmaz'ın kumar görüntüleriyle ilgili kendisi üzerinden Sedat Peker ile temas kurmaya çalıştığını anlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suç örgütü lideri Sedat Peker dün Deli Çavuş isimli Twitter hesabından yaptığı bir dizi paylaşımda eski Başbakan Mesut Yılmaz'a şantaj yaparak cezaevinden tahliye olduğunu öne sürmüştü. 

Peker, Mesut Yılmaz'ın kumar oynadığı görüntülerin eline geçtiğini ve görüntülere karşılık cezaevinden serbest bırakıldığını anlatmıştı. Yapılan anlaşmaya 'beşli çete' olarak tarif edilen iş insanları arasında yer alan Mehmet Cengiz'in aracılık ettiğini belirten Peker, anlaşma kapsamında Cengiz'den beş milyon dolar aldığını anlatmıştı.

Peker, bugün sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. Gazeteci Sabahattin Önkibar'ın 'kumar kaseti 'iddiasına ilişkin tanıklığını anlattığı videoyu paylaşan Peker, hakim ve savcılara harekete geçmeleri için çağrı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bu adamın elinde oyun oynarken çekilmiş görüntülerim var dedi" 📹

Gazeteci Sabahattin Önkibar, Sedat Peker'in paylaştığı videoda 'kumar kaseti' iddiasına dair tanıklığını anlattı. Mesut Yılmaz'ın bir gün telefon edip kendisini Nene Hatun Caddesi'nde bulunan çalışma ofisine çağırdığını belirten Önkibar, şunları aktardı:

'Sen bütün Rizelileri tanıyorsun. Sedat Pekerle dostluğun var mı?' dedi. 'Değil dostluğum tanışıklığım bile yok. Hiç karşılaşmadık' dedim. Canı sıkkındı, 'Boşver o zaman.' dedi ve anlatırsa kanal bulabileceğimi söyledim. Bunun üzerine 'Bu adamın elinde benim oyun oynarken çekilmiş görüntülerin var.' dedi. 'Kesin mi' dememle, 'Kesin. Kamuran Çörtük söyledi' dedi. Düşünmeye başladım ve aklıma hemen geleni söyledim, 'Mehmet Cengiz'in teyzesinin oğlu imiş öyle diyorlar'

Mesut Yılmaz, 'Teyze oğlu değilmiş ama yakınlığı varmış. onu da çağırdım, konuşacağım' dedi. Evet, değerli takipçilerim. Birebir tanık olduğum şey aynen budur. Şimdi diyeceksiniz ki bunu bugüne kadar niye anlatmadın? Sedat Peker açıklamasaydı yine anlatmayacaktım.'

Ayrıca bakınız👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Allahtan islamı benimseyen bir ülkeyiz. Hayır es kaza ayyaş biri ülkenin başına geçse dönemin Almanya'sı olabilirdik :) :) :)

Mert

Turkiyenin genelinin beynin ici, Afganistan yada Pakistan insaninin beynini ici gibi. Kultur bilgi hic birsey yok. Hayvanlardan hallice insanimiz. Bunuda yas... Devamını Gör