Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Cezaevinden Nasıl Çıktı? Mehmet Cengiz Üzerinden Mesut Yılmaz ile Pazarlık İddiası!

Sedat Peker Cezaevinden Nasıl Çıktı? Mehmet Cengiz Üzerinden Mesut Yılmaz ile Pazarlık İddiası!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e ait olduğu ortaya çıkan ‘Deli Çavuş’ hesabı üzerinden yayınlanan tweetler sosyal medyanın gündeminde. ‘Bugün size akrabam olan Mehmet Cengiz’i anlatacağım ve beşli çeteye ilk selamımızı çakacağız’ diyen Peker, 1998 senesinde tutuklu bulunduğu cezaevinden, kaset pazarlığı ile çıktığını iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Başbakan Mesut Yılmaz, Mehmet Cengiz’i gönderdi’

‘Başbakan Mesut Yılmaz, Mehmet Cengiz’i gönderdi’

Sedat Peker, başbakan Mesut Yılmaz ile pazarlık yaptığını ve 5 milyon dolar alarak cezaevinden salındığı iddia etti.

Peker’in pazarlıktaki kozu ise o dönem medyada sıklıkla yer alan Mesut Yılmaz’ın kumar oynamasının görüntüleriymiş.

Sedat Peker’in konu ile ilgili iddiaları şu şekilde;

Kırşehir Cezaevi’ne gidince bazı sebeplerle Mesut Yılmaz’a düşman olan Süleyman Demirel’in akrabası Kamuran Çörtük’ün kulağına gidecek şekilde bahsi geçen Mesut Yılmaz’ın kumar oynadığı kasetinin bende olduğunu ayrıca da başka videoların ve belgelerin bende olduğunu belirtecek haber yolladım.

Şu an da olduğu gibi her şey planladığım gibi gitti. Kamuran Çörtük Mesut Yılmaz’a kumar kasetlerinin bende olduğunu söyleyince Mesut Yılmaz, akrabam olduğunu bildiği için 1998 senesinde Kırşehir Cezaevi’ne Mehmet Cengiz’i yanıma ziyarete yolladı.

Ben de kasetin doğru olduğunu ancak Kamuran Çörtük’e vermediğimi söyledim. Mehmet Cengiz, Mesut Yılmaz ve Turgut Yılmaz inanmak için kaseti görmek isterler dediğinde cezaevindeki telefonumdan aradım (o zaman cezaevleri benim için çok rahattı). Mesut Yılmaz ve Bakan Cavit Kavak’ın içinde olduğu bir dakikalık bölümünün görüntüsünü Mehmet Cengiz İstanbul’a döner dönmez kendisine teslim ettirdim. 

Yaptığımız pazarlık Mehmet Cengiz’in ziyaretinden sonraki ilk mahkemede tahliye olacağım ve uğradığım maddi kaybın telafi edilmesi için 5 milyon dolar ödemeleri yönündeydi. 

Anlaşma sağlandı. İlk 2,5 milyon dolarını peşin aldım. Kalan 2,5 doları da ortak akrabamız olan Zafer Salman vasıtası ile teslim aldım (paralar Mehmet Cengiz tarafından Zafer Salman’ın hesabına gönderildi bir kısmı da Zafer Salman’a elden teslim edildi.)

O dönem Mesut Yılmaz’ın yakını olan, Devlet Güvenlik Mahkemesi’nin başsavcısı olan Engin Baltacı’nın organizasyonu ile tahliye edildim. Aylarca cezaevine girmeden önce basın kuruluşları temiz toplum çığırtkanlığı yaparken o kadar ağır cezalarla yargılanırken tahliye olmam ülkenin gündemini allak bullak etti. Bütün herkes bu nasıl olur dedi”

Seçim öncesi video açıklaması

Seçim öncesi video açıklaması

Sedat Peker, yaklaşan genel seçimler öncesinde videolarına yeniden devam etmek istediğini söyledi. Peker, “Seçim öncesi YouTube’da yapmayı planladığım videolarla ben yapmam gerekeni yapacağım.” ifadelerini kullandı.

‘Mehmet Cengiz sayesinde BankAsya’dan kredi aldım’

‘Mehmet Cengiz sayesinde BankAsya’dan kredi aldım’

Sedat Peker, pazarlık sonrasında SimTeli aldığını ancak bankaların kendisi ile çalışmaya korktuğu için finansman sıkıntısı çektiğini söylerken, bu sorunu Mehmet Cengiz sayesinde çözdüğünü de iddia etti.

Peker ayrıca, BankAsya’nın eski genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve kız kardeşi AKP Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu hakkında da açıklamalarda bulundu.

‘Size bir de magazin haberi vereyim’

‘Size bir de magazin haberi vereyim’

Sedat Peker, Mehmet Cengiz’in bir kız arkadaşı ile yaşadığı sorun hakkında da iddialarda bulundu.

Peker’in konu ile ilgili iddiaları şu şekilde;

Twitter ahalisi ben artık sizi tanıdım. Siz magazini ülkenin yağmalanmasından daha çok seviyorsunuz. Mecburen sizi de mutlu etmek için bir şeyler anlatayım. Mehmet Cengiz’in çok uzun yıllar süren bir sevgilisi vardı. Mehmet Cengiz kıza bir ev hediye almıştı.

Kızın ismini söylemem bana yakışmaz ancak evi o dönemki Sağlık Bakanı’na yakın olan, Ünyeli ancak Düzce’de yaşayan bir iş adamının üzerine aldı. Kızdan ayrıldıktan sonra kıza evi vermeyince kız bana ulaştı (yüzyüze görüşmedim). Bunca yıldır ona arkadaşlık yaptım evi bana vermiyor deyince yine ortak akrabamız olan Zafer Salman’ı çağırıp “Bu olay konuşuluyor, sülalemizin itibarını düşürür evi kıza versin” dedim. 

Evi kıza verdiler. Rezilliği görüyor musunuz? Ya ülkeyi yağmala bir taraftan da bunca sene takıldığın kıza aldığın evin tapusunu verme (Twitter alemi nasıl bu magazin haberi hoşunuza gitti mi?).

Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden yaptığı tüm açıklamalar şu şekilde;

Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden yaptığı tüm açıklamalar şu şekilde;
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
21
14
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan

Arkası yarın🤣🤣 Yahu anlatılanlar hepimize hikaye gibi geliyor oysaki rezilliğe batmışız ve bir Allahın kulu da kalkıp yahu devletin savcısıyım bunca cinayet ... Devamını Gör

Sbstn

Adam diyor ki başbakana şantaj yaptım hem hapisten çıkarttılar hem de üstüne 5 milyon dolar sus payı verdiler.

Trabuzeni

Bu kişi mitingler yapıp AKP ye oy isterken Organize Suç Örgütü Lideri değildi dimi tıpkı Öcalanın kardeşi aracılığıyla AKP ye TRT de oy isterken terörist olm... Devamını Gör