Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in 'Kaset' İddiasında Adı Geçen İsim: 'Ne Dediyse Doğru'

Sedat Peker'in 'Kaset' İddiasında Adı Geçen İsim: 'Ne Dediyse Doğru'

Emre Ordu
05.07.2022 - 16:49 Son Güncelleme: 05.07.2022 - 17:16

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kumar görüntülerini teslim etmek karşılığında cezaevinden tahliye edilip beş milyon dolar aldığını öne sürmüştü. Para teslimine aracılık ettiği belirtilen Zafer Salman 'Sedat Peker ne dediyse doğrudur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 'Deli Çavuş' isimli Twitter hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve 'beşli çete' olarak tarif edilen iş insanları arasında yer alan Mehmet Cengiz hakkında önemli iddialarda bulundu. 

Peker, Mesut Yılmaz'ın kumar kasetleri karşılığı çıktığını ve Cengiz'in anlaşmaya aracılık ettiğini iddia etti. Peker ayrıca anlaşma kapsamında maddi zararının karşılanması için Mehmet Cengiz'den beş milyon dolar aldığını, parayı de Cengiz ile ortak akrabaları olan Zafer Salman'ın getirdiğini anlattı.

Zafer Salman: "Dedikleri doğru"

Zafer Salman: "Dedikleri doğru"

İddiaların odağındaki Mehmet Cengiz ve Sedat Peker'in akrabası olan Zafer Salman, Cumhuriyet'ten Rabia Azra Sözcü'ye konuştu.

Salman, 'Ben hem Mehmet Cengiz'in hem de Sedat Peker'in akrabasıyım. Peker'in halasının oğluyum, Cengiz de annemin amcasının oğlu olur. Bu denli birbirimize yakınız. Biz bu memleket için her şeyi yapabilecek insanlarız. Sedat Peker ne dediyse doğrudur. Sedat Bey bu konuyu gündeme getirmeseydi, ben de söylemeyi düşünüyordum. Devletin bileceği bir şey varsa savcılarla da paylaşırız. Bizde söz namustur. Peker'in dedikleri bu zamana kadar hep doğru çıkmıştır' ifadelerini kullandı.

İddiayı resmiyete dökecek bir belge, görüntü var mı sorusuna cevap veren Zafer Salman, 'Belge var ya da yok. Gerekirse savcıya anlatırım. Bu konuda şimdi bir şey demem uygun olmaz...' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
38
36
9
9
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mosso

ağzımız açık olanları izliyoruz. bir tane savcı da ne oluyor ya deyip dava açmıyor. bu olaylar Angola Cumhuriyetinde bile olsa tepki görürdü. bizdeki bu tepk... Devamını Gör

asgardian

Istediklerini yapmayan savciyi suruyorlar. Herkes gotunu kollamanin derdinde.

Caner Bey

"biz bu memleket için her şeyi yapabilecek insanlarız." memleketin anasını s...mek dışında başka ne yapıyorsunuz ki

stroke

Sende çık ne açıklayacaksan açıkla, 1 ay açıklıyorsun 1 sene ortada yoksun.

koray yalcin

Ben inanmıyorum açıklayacağını arka planda pazarlık dönüyor oda istediğini alamadıkça bir kaç şey paylaşıyor ortalık tozlanıyor. Kara kutu tam adam neler var... Devamını Gör