Görüş Bildir
Haberler
Garmin'den Su Sporlarıyla İlgilenenlere Özel Akıllı Saat

Garmin'den Su Sporlarıyla İlgilenenlere Özel Akıllı Saat

Batuhan
22.01.2016 - 10:03

Daha önce de birçok giyilebilir cihaz geliştiren ve pazarda hatrı sayılır bir payı bulunan Garmin’in yeni saati bu kez su sporlarına meraklı olanlara hitap ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Fenix 3 akıllı saatlerinin farklı bir versiyonu olarak düşünebileceğimiz Quatix 3 , tamamen balıkçıları ve suyla ilgili diğer aktivitelerle uğraşan kişileri hedefliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

iOS ve Android akıllı telefondaki yardımcı uygulamayla bağlantılı olarak çalışan saat üzerinde hız, sıcaklık, derinlik ve rüzgar gibi denizciler için önemli bilgilere anında ulaşılabiliyor. VIRB aksiyon kamerası ve Fusion stereo sistemi ile bağlantı kurabilen saat, buradaki görüntüyü veya diğer bilgileri saatte aktarıyor. Yelkencilerin hızını ve gittikleri mesafeyi gösterebilen cihaz balıkçıların kaç tane balık yakaladığı gibi verileri kaydetmesini sağlıyor. Saatin odak noktası su sporları olsa da akıllı saatlerde görmeye alıştığımız birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

Uyku takibi yapabilen Quatix 3; koşu, yürüyüş, kayak ve golf gibi sporların da takibini yapabiliyor. Yüksek duyarlılığa sahip bir GPS’e sahip olan cihaz 100 metreye kadar suya dayanabiliyor ve GPS modunda 20 saate kadar çalışabiliyor. UltraTrac modunda bu süre 50 saate çıkarkan normal saat olarak kullanıldığında ise tam 6 hafta boyunca şarja ihtiyaç duymuyor. Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın 600 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın