Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Önemli Kayıp

Galatasaray'dan Önemli Kayıp

Fatih
01.02.2015 - 18:59 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 21:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Telekom Arena'da bu akşam sezonun en iyi maçlarından biri oynandı. Galatasaray ile Bursaspor, 90 dakika boyunca karşılıklı ataklarla birbirlerinin kalelerini yokladı. Her iki takım da sergiledikleri mücadeleyle alkış aldı, puanlar paylaşıldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Türk Telekom Arena'da Bursaspor'u ağırladı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle son bulurken Galatasaray'ın golleri; Umut Bulut ve Emre Çolak'tan Bursaspor'un golleri ise Volkan Şen ve Fernandao'dan geldi.

Perdeyi Aslan açtı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşma oldukça hızlı başladı. Her iki ekip de karşılıklı ataklarla kaleleri yokladı. Ancak gol perdesini Galatasaray açtı. Sarı-Kırmızılı takımda Sneijder'in pasıyla topla buluşan Olcan Adın, son çizgiye kadar indikten sonra ortasını yaptı. Altıpas içinde iyi yükselen Umut Bulut , Bursaspor ağlarını havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray 39. dakikada erken bir oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı. Sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Sabri Sarıoğlu kenara geldi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Sabri'nin yerine Sinan Gümüş'ü dahil etti.

Volkan Şen eşitledi

İlk yarıda son saniyelere girilirken Bursaspor eşitliği yakaladı. Fernando Belluschi'nin orta sahanın ortasından defansın arkasına attığı uzun pasla topla buluşan Volkan Şen, ceza sahasına girer girmez penaltı noktasının hemen sağından düzgün bir vuruşla topu filelere yolladı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Fernandao yeniden sahnede

Bursaspor'a sezon başında gelen ve gösterdiği performansla parmak ısırtan Fernandao, Galatasaray'ı da boş geçmedi. Brezilyalı golcü, 53. dakikada Volkan Şen 'in köşe vuruşunda kafaya çıkarak Bursaspor'u öne geçiren golü kaydetti.

Bursaspor 10 kişi kaldı, Aslan penaltıdan attı

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, Wesley Sneijder'in frikiğinde ceza sahası içinde topa elle müdahale eden Volkan Şen'e sarı kart verdi ve penaltı noktasını gösterdi. Daha önce de bir sarı kartı bulunan Volkan Şen, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Penaltı atışında topun başına geçen Emre Çolak kaleciyi ve topu ters köşelere yollayarak karşılaşmaya yeniden eşitliği getirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray ile Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 2-2 berabere kalarak sahadan birer puanla ayrıldı.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/02/01/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0