Görüş Bildir
Haberler
Film ve Dizi Severleri Böyle Alalım! Netflix'te Aralık Ayında Yayına Girecek Yapımlarla Yine Ekrana Kilitleneceğiz!

Film ve Dizi Severleri Böyle Alalım! Netflix'te Aralık Ayında Yayına Girecek Yapımlarla Yine Ekrana Kilitleneceğiz!

R.G.
25.11.2020 - 12:35

Karantina kurallarının her geçen gün daha sıkı uygulandığı bu zamanlarda, evlerimizde sıkıntıdan bayılmamamızı sağlayan kurtarıcılardan biri şüphesiz Netflix! Hazır havalar da iyiden iyiye soğumaya başlamışken; Netflix, sevdiğimiz dizinin yeni sezonu ve kahve üçlüsünden daha güzel ne olabilir ki? Aralık ayına günler kala Netflix, Aralık'ta yayınlayacağı dizi, film ve belgeselleri açıklamaya başladı. Bakalım bu ay hangi yapımların müptelası olacağız, hep birlikte inceleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prestij - 1 Aralık

Prestij - 1 Aralık

Bir Nolan klasiği olan Prestij'i 1 Aralık'ta Netflix'te göreceğiz. Birbirinden zeki ve yetenekli olan iki sihirbaz birbirlerini yenmek ve üstünlük sağlamak için tüm hayatlarını riske atıyorlar. İçlerinden biri rekabet için ölümü bile göze alıyor. İzlemeyen varsa mutlaka izlesin, harika bir başyapıt!

Uzaylıların Dünyaları - 2 Aralık

Uzaylıların Dünyaları - 2 Aralık

2 Aralık'ta yepyeni bir bilim kurgu dizisine merhaba diyeceğiz! Netflix uzay konusunu gerçekten seviyor ve iyi yapıyor. Yapım, 'Acaba dünyadaki yasaları bütün gezegenlerde uygularsak ne olur?' sorusunun sorulması üzerine odaklanmış. Eminim farklı bir yapım olacak!

9 Kere Leyla - 4 Aralık

9 Kere Leyla - 4 Aralık

4 Aralık'ta izleyeceğimiz Türk komedi yapımlardan biri de 9 Kere Leyla! Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi usta oyuncuların rol aldığı bu yapıma çok güleceğimize eminim! Mutlu bir çift olan Adem ile Leyla'nın ilişkileri, evlilik terapisti Nergis ile tanışınca işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bu da yetmezmiş gibi kendilerini bir soygun planlarken buluyorlar. Merakla bekliyorum!

Big Mouth - 4 Aralık

Big Mouth - 4 Aralık

En sevilen yetişkin animasyonlarından biri olan Big Mouth 4. sezonuyla 4 Aralık'ta sevenleriyle buluşuyor. Ergenliği ve hormonların insan üzerinde etkilerini 'canavarlarla' kara mizah ile anlatan dizi, herkese göre olmayabilir!

King Of Jo'burg - 4 Aralık

King Of Jo'burg - 4 Aralık

İlk sezonu önümüzdeki hafta Netflix'te yayınlanacak olan King Of Jo'burg, Masire kardeşlerin yeraltı dünyasında hüküm sürdüğü Johannesburg'ü konu alıyor. Bu kardeşin hayatı, aileleri üzerindeki açıklanamayan bir lanet yüzünden yok olmak üzere.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vikingler - 5 Aralık

Vikingler - 5 Aralık

Efsane dönem dizisi Vikingler'de 5 Aralık'ta 6. sezonuyla dönüyor. Bu sezonun, final sezonu olduğunu hatırlatmak lazım. Bilmeyenler için; Vikings, savaş ve savaşçıların tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Viking Kralı Ragnar Lothbrok ve ailesinin yaşamını anlatıyor. Sizleri çok özleyeceğiz!

Yorkshire Canavarı - 16 Aralık

Yorkshire Canavarı - 16 Aralık

Gerilmeye hazır olun! 16 Aralık'ta Netflix'e gelecek olan bu belgesel tadındaki mini dizide kendinizi dedektif gibi hissedeceksiniz. Soruşturmayı yürüten polisler ve tanıklar 1970'lerin sonlarında meşhur seri katil Karındeşen Jack'i kopyalayan bir katilin İngiltere'de nasıl dehşet saçtığını anlatıyor. Şimdiden gerildim doğrusu!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
8
4
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın