Görüş Bildir
Haberler
Evet/ Hayır Testine Göre Sen Nasıl Bir Çocuktun?

etiket Evet/ Hayır Testine Göre Sen Nasıl Bir Çocuktun?

Parılda parılda minik yıldız...

Öncelikle hoş geldin, umarım kendini bugün iyi hissediyorsundur. Çünkü çocukluğunu hatırlatacağız sana, biraz keyiflenmelisin, çocuklar suratı asık birini görmek istemezler. Onu özlediğini biliyoruz, sen de onunla hasret gidermek için sabırsızlanmaya başladıysan; öğrenelim bakalım, sen nasıl bir çocukmuşsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Kalabalık bir aile ortamında mı büyüdün?

2. İstediğin bir şey yapılmayınca ağlamaya başlayıp durumu kendi lehine çevirdiğin oluyor muydu, hatırlıyor musun?

3. 'Büyümüş de küçülmüş' lafını senin için kullanabilir miydik?

4. Parkta, sokakta, okulda kolaylıkla arkadaş edinebilir miydin?

5. Uyuman için uygulanan belirli ritüeller var mıydı? Örneğin her gece ninni dinlemek, ayakta sallanmak ya da süt içmek gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dans veya şarkı söylemek, taklit yapmak gibi yeteneklerini insanların yanında sergiler miydin?

7. 'Çocukluk' deyince içinde beliren his olumlu mu?

8. Sayısal zekan ortalamanın üzerinde midir?

9. Zaten anlaşılamayacağın düşündüğün zamanlarda, sustuğun ya da o konuyu geçiştirdiğin olur mu?

Sessiz, Sakin ve Uyumlu Çocuk :)

Sessiz, Sakin ve Uyumlu Çocuk :)

Sen evinizin sakin ve uyumlu olan çocuğuymuşsun. Dışarıdan görenler hep sana imrenir ve senden hayranlıkla bahsederlermiş. İçten içe çok duygusal fakat bunu hiç belli etmeyen bir yapın varmış. Küser, üzülür, sinirlenir ama bunu hiç belli etmezmişsin; hep içinde yaşarmışsın. Artık büyümüş olmana rağmen küçüklüğünden sana, bu özelliğin yadigar kalmış. Gittiğin yerlerde; çok ses çıkartan ağlayan çocuklar olduğunda onlara anlam veremeyen bakışlar attığın da oluyormuş. Okul hayatında da genellikle kendiliğinden başarılı olan bir yapın varmış. Çok düzenli çalışıp derslerine önem verdiğin zamanlar da olmuş, o ödevi yapmadan okula gittiğin de. Kuvvetli bir sayısal zekan olması, kavramlar arasında bağlantı kurabilmene hep yardım etmiş ve çalışmadığın zamanlarda bile okulda hep başarılı olanmışsın. Pek arkadaşı olmayan ve hep belirli çocuklarla görüşür ve onlarla olan arkadaşlığına da çok kıymet verirmişsin :)

Dansçı ve Şovmen Çocuk :)

Dansçı ve Şovmen Çocuk :)

Senin çocukluğun, akıllara geldikçe insanı gülümsetecek cinsten bir çocuklukmuş. Sevgi ve ilgiyle büyümüşsün. Aile içerisinde bir huzur ortamı hakkimmiş. Ailen senin özgürlüğünü dışa vurabilmene izin veriyormuş. Sen de bu mutlu anları daha da mutlu yapacak espriler, şovlar yapıyormuşsun. Kendi kendine eğlenmeyi bilen yapın; çocukluğundan sana yadigar kalmış, hala öyle birisin. Senin için sevgi hayattaki en önemli şey; çocukluğunda da böyleymiş. Yeni arkadaşlar bulmak senin için çok kolay olurmuş ve onları çok severmişsin. Her zaman yeni oyunlar kurar, çevrendekileri mutlu edermiş. Yaşama motivasyonun, senin kendi iç kaynağından; kalbinden geliyor. Sosyal zekası çok yüksek birisin, bunun temeli çocukluğunda kendi isteklerini dile getirebileceğin, kendi seçimlerini kendi kendine yapmanı gerektirecek o ortamın sana sunulması olmuş :)

Şımarık Çocuk :)

Yaptığımız bu tabir için öncelikle bize kızma lütfen. Ama sen, evin o istedikleri olmayınca surat asan, ilginin hep onun üzerinde olduğu ve eğer olmazsa kıyameti kopartan çocuğu olmuşsun. Kendi bildiğinin üzerine laf söylenmesini istemeyen, hırslı bir yapın varmış. Tabii senin böyle bir çocuk olman tam anlamıyla senin seçtiğin bir şey değil canım. İlgisiz büyütülmüşsün. İhtiyacın olan ilgi ve sevgiyi alamadığın için bunu bir şekilde dışarıya vurmaya ihtiyacın varmış. Şımarık diye tabir edilen her çocuğun içerisinde, pamuktan yapılma ve oldukça hassas bir kalp vardır. Bu pamuk kalbin, sana çocukluğundan kalan en büyük hediye olmuş. Çoğu olaya saf ve iye niyetle bakmaya çalışman da bundan. Umarım hayat karşına, senin gibi temiz kalpleri çıkartır hep :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
86
68
29
12
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın