Görüş Bildir
Haberler
Eşimin Cep Telefonunu Nasıl Dinlerim

Eşimin Cep Telefonunu Nasıl Dinlerim

onur
31.08.2014 - 22:56 Son Güncelleme: 31.08.2014 - 23:21

Eşimin Cep Telefonunu Nasıl Dinlerim

Bu şüphelerin geneli hayatımıza giren cep telefonlarından kaynaklanıyor, eş kadın veya koca evin içerisinde birbirlerinden cep telefonlarını saklıyor veya cep telefonunu kapatıyor daha da ileri giderek cep telefonuna kilit kodu koyuyor.

Tabi ki burada eşlerin birbirinden şüphelenmesi kaçınılmaz oluyor. Gizli olan her şey merak uyandırır unutmayalım !

Zamanla bu şüphe duygusu büyüyerek eşler arasında ayrılığa veya huzursuzluğa sebep oluyor, eşler bu durumda eşimin veya sevgilimin telefonunu nasıl dinlerim gibi bir arayış içerisine giriyor veya kesin birşey var ben takip edeyim diye düşünüyor bunu da yapması nerede ise imkansız.

Günümüz teknolojisinde telefon dinleme mümkündür ! nasıl telefon dinlerim dediğinizi duyar gibiyim !

Telefon dinleme işlemi için bir casus telefon yazılımına ihtiyacınız var, bu casus telefon yazılımını cep telefonu uyumlu olması halinde satın alarak eşinizin cep telefonuna tam 1 dakikalık bir işlemle yükleyebilirsiniz. Programı yüklemeniz için teknoloji ile çok haşır neşir olmanız gerekmiyor. Zaten programı Türkiye den aldığınızda Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte veriliyor ve bu işin ehli trdedektiflik.com sitesidir, yükleme işlemini kendiniz yapabildiğiniz gibi isterseniz firma bu yüklemeyi fiziksel temasla yapabiliyor.

Cep telefonuna bu casus yazılım yüklendikten sonra, artık bir daha cep telefonunu elinize dahi almadan uzaktan cep telefonunu kontrol edebiliyor ve görüşmeleri dinlediğiniz gibi cep telefonu çevresini de dinleme imkanına sahip oluyorsunuz.

Telefon dinleme programı özellikleri sadece dinleme ile bitmiyor, cep telefonunda girilen tüm uygulamaları da takip edebiliyorsunuz bunlar; whatsapp, facebook, viber, skype, line gibi bir çok uygulamada yapılan sohbetleri görebiliyorsunuz…

Haberin devamı : http://www.trdedektiflik.com/casus-telefon-dinleme-program-ozellikleri/

Satın alma sayfası : http://www.trdedektiflik.com/

Güncel olarak Samsung android modelleri ve android işletim sistemine sahip her cep telelfonu, iphone tüm modelleri, blackberry ve windows mobile akıllı cep telefonları modellerinin hepsi dinleme yapılabilir.

Kaynak: http://casustelefonn.wordpress.com/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın