Görüş Bildir
Haberler
Esenyurt'ta Kaçak Doğumhaneye Baskın: 'Siz Bakamıyorsanız Bize Satın'

Esenyurt'ta Kaçak Doğumhaneye Baskın: 'Siz Bakamıyorsanız Bize Satın'

Batuhan
28.12.2020 - 14:05

İstanbul'da Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” diye teklifte bulunduğunun öğrenilmesi üzerine şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baskın anı ise kameralara böyle yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com

İstanbul Esenyurt’ta bir apartman dairesinin kaçak muayenehane yapıldığı ihbarını alan Esenyurt Asayiş Büro Ekipleri, işyerini izlemeye aldı. Ekipler, yaklaşık 1 ay önce yabancı uyruklu iki kişi tarafından kiralandığı tespit edilen dairede yabancı uyruklu kadınlara doğum yaptırıldığını belirledi.

Durumu olmayan ailelere para karşılığında bebeklerini satabileceklerini ifade eden şüpheliler yapılan ihbar üzerine yakayı ele verdi.

Baskın anı kamerada

İhbar üzerine sözde muayenehaneye baskın düzenleyen Esenyurt Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, işyerinde muayene için gelen kişilerle birlikte sözde doktor Ö.K. ile yardımcısı sözde ebe A.O.’yu gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada ultrason cihazı, doğumda kullanılan ilaçlar, tıbbi malzemeler ve doğum sedyesi ele geçirildi. Yapılan işlemlerin ardından kaçak muayenehane mühürlenerek kapatıldı. Adliyeye sevk olan Ö.K ile A.O ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baskın anı ise kameraya yansıdı

"Ben sadece bal ticaretiyle uğraşıyorum, eşim de hacamat işleriyle uğraşıyor"

"Ben sadece bal ticaretiyle uğraşıyorum, eşim de hacamat işleriyle uğraşıyor"

Gözaltına alınan doktorun emniyetteki ifadesinde “Hacamat için açmıştık” diyerek suçlamaları reddettiği öğrenildi. Aynı şüphelinin doğum sedyesiyle ilgili ise “Bir arkadaşım emanet bıraktı” dediği kaydedildi. Gözaltına alınan iki kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaçak doğumhanede çalışan Ö.K. kendisini savunarak, “Burada kesinlikle muayeneye yok. Ben sadece bal ticaretiyle uğraşıyorum. Eşim de hacamat işleriyle uğraşıyor. Buradaki sedyelerle tıbbi malzemeler bize ait değil. Bizim Suriyeli doktor bir arkadaşımız var. O burada poliklinik açacaktı. Evrakları hazır olmadığı için Suriye’ye gitti. Sadece mutfak ve yatak odasındaki eşyalar bizim diğerleri doktorun” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adam Eva

işte acınıp ülkeye alınan suriyeliler ıraklılar bunlar müslüman diye o kadar yardım edilenler. Kendi çocuklarını satıyorlar. Cidden bu belalarla bizi bu k... Devamını Gör

gzzpp

Serefsizler kim bilir o bebekleri napiyonuz?? Kime neden satiyonuz! Allah belanizi verecek insallah hepinizin pislikler!