Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan 'Milli ve Yerli Para ile Kur Oyununu Bozacağız' Açıklaması ile Sosyal Medyanın Gündeminde

etiket Erdoğan 'Milli ve Yerli Para ile Kur Oyununu Bozacağız' Açıklaması ile Sosyal Medyanın Gündeminde

Batuhan
24.04.2018 - 15:39 Son Güncelleme: 25.04.2018 - 09:54

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizde son dönemde yaşanan yükselişe işaret ederek, 'Kur üzerinde oynanan oyunların kayda değer bir ekonomik gerekçesinin ve derinliğinin olmadığı her geçen gün daha iyi anlaşılıyor' dedi. Erdoğan, 'Milli ve yerli para ile kur üzerinde oynanan oyunu bozacağız. Altını belirleyici hale getirmenin adımlarını atacağız' diye konuştu.

AA'da yer alan habere göre, Erdoğan partisinin grup toplantısında ayrıca dövizdeki yükselişi 'Kur üzerinde oynanan oyunlar' olarak nitelendirerek yeni dönemde bunların olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı, tarihi rekorunu kıran euro ve dolarla ilgili olarak 'Kur üzerinde oynanan oyunların kayda değer olmadığını gördük. Milli ve yerli para ile kur üzerinde oynanan oyunu bozacağız. Altını belirleyici hale getirmenin adımlarını atacağız' dedi.  Erdoğan ayrıca, yeni dönemde faiz ve enflasyon gibi sorunlardan kurtulunacağını söyledi.

📌 Erdoğan'ın 'yerli ve milli para' açıklamalarına sosyal medyadan farklı yorumlar geldi...

📌 Erdoğan'ın 'yerli ve milli para' açıklamalarına sosyal medyadan farklı yorumlar geldi...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
899
333
190
69
41
15
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tüpçü Fikret

Vergileri Sikke Sikke alacaklar ya onun için

hipotalamus

Yerli ve milli know-how, üretim var mı?Ülkedeki bir çok sanayi,gıda,tarım, telekomünikasyon,finans vs şirketi ya yabancıya satılırken yada yabancı distribüt... Devamını Gör

Mr Logical

Bunları açıkladılar ya. Hep fetö bunlar...

Koray Gün

Ben bu adamla monopoly bile oynamam.