Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan, 'Fiyatlar Gayet Uygun' Demişti: Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Görevden Alındı

etiket Erdoğan, 'Fiyatlar Gayet Uygun' Demişti: Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Görevden Alındı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz görevden alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Yönetim Kurulu toplantısı sonrası karar oy çokluğu ile alındı. Alınan karar, Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğüne de bildirildi.

Toplantı sonrası yapılan açıklama şöyle oldu:

1581 sayılı kanunun 5.maddesine istinaden Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü olarak atanan Sayın Fahrettin Poyraz’ın genel müdürlük görevinden alınmasına, Sayın Hüseyin Aydın’ın Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü olarak atanmasına oy çokluğu ile karar verildi.

2017'den bu yana kurumun başındaydı

2017'den bu yana kurumun başındaydı

Fahrettin Poyraz 

Görevden alınan Fahrettin Poyraz 22-23 ve 24. dönemlerde AKP Bilecik Milletvekili olarak görev yapmıştı. Poyraz, Aralık 2017'den bu yana Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevindeydi.

Göreve yeni getirilen Hüseyin Aydın ise Halk Bankası ve Ziraat Bankası'nda genel müdürlük görevlerinde bulundu. Bankalar Birliği Başkanlığı yaptı.

Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçilere yönelik faaliyetlerinin yanı sıra 2017'den itibaren gıda başta olmak üzere bir çok üründe fiyat dengesi sağlamak amacıyla açtığı marketlerle perakende sektöründe de yer alıyor.

Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde alışveriş yapmış ve 'Fiyatlar gayet uygun' demişti.

Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde alışveriş yapmış ve 'Fiyatlar gayet uygun' demişti.

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TTKKMB), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın enflasyondaki durdurulamayan artış gündemdeyken birliğin marketinde yaptığı alışverişle gündeme gelmişti.

İstanbul Kısıklı’daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yapması sonrası kameralara yaptığı açıklamada Erdoğan fiyatların gayet uygun olduğunu söylemişti.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
17
5
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can

Adam haklı dağılın. Benimde maaşim 100 bin olsa bende uygun derdim🤪

aerialz

ahahahahaa tarım kredi marketi fiyat dengesi mi sağlıyormuş?? len dengeyi bozan kendisi be. 5'lik yağı en son 109'a çeken market o, geçen hafta 134'e çıkaran... Devamını Gör

Resho

En çok güldüğümde liyakatsızları geçtim nice donanımlı adamlar bile bir lafıyla oturuyor kalkıyor. Hiç birinde duruş, karakter yok. Koymuyor da yapılanlar.