Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan’dan Konut Değişimi Açıklaması: ‘Deprem Yaşayan Bölgeleri Ayağa Kaldırdık’

Erdoğan’dan Konut Değişimi Açıklaması: ‘Deprem Yaşayan Bölgeleri Ayağa Kaldırdık’

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem yaşayan bölgeleri yeniden ayağa kaldırdıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Ecevit iktidarı ne yaptı?’

‘Ecevit iktidarı ne yaptı?’

“İki gün önce 18 bin kişinin hayatını kaybettiği 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümüydü, acısı yüreklerimizde hala ilk günkü gibi tazedir. Peki o deprem afetinde acaba iktidar ne yaptı? Tamamen bittiler, tükendiler. Fakat biz iktidara geldik, bütün bu yıkılan yerleri ayağa kaldırdık. Çünkü biz söz verdik mi yaparız ve yaptık. Büyük bir kentsel dönüşüm çalışması başlattık. Amacımız ülkemizin hiçbir yerinde sağlıksız, metruk hiçbir yapı bırakmamaktı. Şehirlerimizi inşa ederken vatandaşlarımızı da mağdur etmedik. Yapı inşasında eski kötü alışkanlıkların önünü kestik. Şu ana kadar 3 milyon konutun dönüşümünü tamamladık, bu evlerde oturan 12 milyon vatandaşımızı huzur içinde hayatlarını sürdürebilecekleri yuvalarına kavuşturduk” dedi.

‘Deprem yaşayan illeri ayağa kaldırdık’

‘Deprem yaşayan illeri ayağa kaldırdık’

Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti: 'Fakat biz iktidara geldik, bütün bu yıkılan yerleri ayağa kaldırdık. Bingöl depremini hatırlayın, Van depremini, Simav'ı hatırlayın, Kütahya'yı hatırlayın. Sakarya'yı, Gölcük'ü, Kocaeli'nin genelini hatırlayın, hepsinde anında Malatya'da, Elazığ'da bütün şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırdık. Çünkü biz söz verdik mi yaparız ve yaptık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
9
5
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Adam İzmir’i bu topraklardan saymıyor anlaşılan

Bozkurt

45 saniye süren 7.4 şiddetinde bir deprem yaşarsak eğer ne yapacağınızı o zaman göreceğiz. Pardon görecekler. Ben öyle bir depremde oturduğum tabuttan sağ çı... Devamını Gör

Turgut Güler

Öyle mide bulandırıcısın ki şakir, anlatamam