Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kafa Karıştıran Seçim Açıklaması

Erdoğan'dan Kafa Karıştıran Seçim Açıklaması

Emre Ordu
07.01.2023 - 14:48 Son Güncelleme: 07.01.2023 - 15:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada 'Fazla değil 5 ayımız var, 5 ay… 5 ay durmak yok yola devam ve sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız' dedi. Erdoğan geçtiğimiz gün seçimin öne alınabileceğini söylemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. 

Erdoğan, 'Antalya'yla hasret gidermeye geldik. Sel felaketine maruz kalan Kumluca, Finike ve Demre ilçesindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaraları saracak adımları süratle attık. Bakan arkadaşlarım, gerek Soylu, Kirişci anında bölgeye ulaştılar. Orada hemen AFAD, Kızılay'la orada devletin varlığını ifade ettiler. Kardeşlerimizi felaketin içinde yalnız bırakmadık. Niye biz devletiz. Kumluca'da 1000'in üzerine, Finike'de 226 Demre'de 7 haneye eşya desteği verdik. Zarar gören 1615 araç için de sahiplerine maddi yardım yaptık. Sel felaketinde zarar gören 11755 dekar tarım alanı için 2769 çiftçimize 40 milyon liraya yakın nakdi yardım ödemesinde bulunduk' dedi.

"Fazla değil, 5 ayımız var"

"Fazla değil, 5 ayımız var"

Seçimlere değinen Erdoğan 'Bugün karşımda gördüğüm şu muhteşem katılım Antalya’nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor. Fazla değil 5 ayımız var, 5 ay… 5 ay durmak yok yola devam' ifadelerini kullandı.

Seçimlerin öne alınabileceğini söylemişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada seçimlerin öne alınabileceği mesajını vermişti:

'İktidarımızın 20 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın daha eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. AK Parti’nin bu imtihanını başarıyla tamamlamak öncelikle bizlerin sorumluluğudur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
54
12
11
9
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööfffffffffffffffffffffff

Pasif Kullanıcı

20 yıldır kariscak kafa kaldimi sizde başlığa bak

uzaklardan

Bakalım “Ohal” yapmak için ne bahane edecekler? Menüde şunlar var (seçim iptal, Yunanistanla savaş, Ohal ilan etmek, İç savaş, Muhalefet adayını suçlamak, se... Devamını Gör