Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Seçim Tarihini Belki Biraz Öne Çekeceğiz'

Erdoğan: 'Seçim Tarihini Belki Biraz Öne Çekeceğiz'

Emre Ordu
05.01.2023 - 14:43 Son Güncelleme: 05.01.2023 - 15:13

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, mevsim şartlarını dikkate alarak seçim tarihini öne çekebileceklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, seçim tarihini öne çekebileceklerini söyledi:

'İktidarımızın 20 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın daha eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. AK Parti’nin bu imtihanı başarıyla tamamlamak öncelikle bizlerin sorumluluğudur.

Esad ile görüşme

Esad ile görüşme

Bu sabah Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştüğünü aktaran Erdoğan, 'Türkiye-Rusya-Suriye olarak bir süreç başlattık. Ardından dışişleri bakanlarımızı bir araya getireceğiz. Daha sonra da gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz. Derdimiz bölgede suhuleti sağlamak, barışı egemen kılmak' dedi.

Altılı Masa'yı hedef aldı

Altılı Masa'yı hedef aldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhalefet partilerinin oluşturduğu Altılı Masa'yı hedef alan Erdoğan, 'Adayı belirleyecek olan masanın etrafındakiler de henüz bunun kim olduğunu bilmiyor. Çekincelerini yenme konusunda kendisine verdiğimiz tüm talimatlara rağmen adaylık cesaretini gösteremedi. Seçim tarihi geldi çattı biz hala kimle yarışacağımızı bilmiyoruz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
23
12
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Seçim gecesi bir rakı birde şampanya alıcam. Kaybedersek rakı kazanırsak şampanya ile kutlama yapıcam. inşallah gidişine şampanya patlatırım.

Diğdem Çakır

Bende bir asma ip ile şarap düşünüyordum. Sanırım asma ip yerine rakı daha iyiymiş

Malum Şahıs

maaş artış hamleleri ve balık hafızalı milletin desteği,her halükarda kopmayan fanatik ve militan yapıdaki seçmen profili,şakır şakır vatandaşlık verdiği afg... Devamını Gör

Mr Logical

Bir de dışarıdan gelecek destek var. Sonuçta dünya liderliği bunu gerektiriyor...

Engineeerdi

Dogru bi karar ! Daha fazla bu zulme katlanamazdik zaten 😃😃