Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan İstanbul Sözleşmesi Çıkışı: 'Kararımızı Verdik, Girdiğimiz Gibi Çıkarız'

Erdoğan'dan İstanbul Sözleşmesi Çıkışı: 'Kararımızı Verdik, Girdiğimiz Gibi Çıkarız'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan koronavirüs aşılamalarını mayıs-haziran gibi tamamlamayı temenni ettiklerini söyledi. Erdoğan İstanbul Sözleşmesiyle ilgili olarak da 'Biz kararımızı verdik girdik, girdiğimiz gibi de çıkarız' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. Erdoğan namaz çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan şunları söyledi:

'Tabii ben şu an itibariyle Bakanımızın açıklamasını bizzat kendisinden dinlemiş değilim fakat süreç ne getirir ne götürür tam göremiyoruz. Temenni ederiz ki mayıs, haziran gibi bu iş tamamlansın, bitsin. Temenni ediyoruz ki yaz mevsimine çok daha huzurlu şekilde girmiş olalım. Çin Dışişleri Bakanı ile de bunları etraflıca görüştük. Çin'den aldığımız aşılar dışında, bizim Çin'le yaptığımız ilk anlaşma 100 milyon faz aşıydı. 50 milyon faz aşı bize henüz ulaşmış değil. Şubat sonu bize ulaşacaktı. 50 milyon aşıyı süratle bekliyoruz.  Dün kendilerine bunu tekrar hatırlattım.

"Rusya ile görüşmeler devam ediyor"

"Rusya ile görüşmeler devam ediyor"

Almanya'dan 1 milyon 400 bin aşı elimize ulaştı. Onun da tamamı 10 milyon itibarıyla elimize ulaşacak. Bu arada Rusya ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Rusya'dan da gelecek aşılar bizi rahatlatacak. Bu süreç içerisinde aşıyı insanımız için en tesirli kaynak olarak görüyoruz. Yerli olarak aşı çalışmalarımız devam ederken ilaç çalışmalarımız da yerli olarak devam ediyor.

İrtica polemiği

Muhalefetin bu tür eleştirilerine alışığız. İrticai faaliyeti tabii farklı bir olay. Ama terörle irtibatlı veya iltisaklı olmak ayrı bir olay. Bu bir yasal düzenleme değildir, bir yönetmeliktir. Bakanlıklarımız bu tür yönetmelikleri zaman zaman ülkemiz ve ordumuzun huzuru için yaparlar. Bu da bu vesileyle atılmış bir adımdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kararımızı verdik; girdiğimiz gibi çıkarız"

"Kararımızı verdik; girdiğimiz gibi çıkarız"

İstanbul Sözleşmesi konusunda Cumhurbaşkanlığının attığı adım tamamıyla yasaldır ve bu adımla da yoluna devam edecektir. Muhalefet bu işi bilmiyor. Biz kararımızı verdik girdik, girdiğimiz gibi de çıkarız. Biz kararımızı bildirdik böylece iş bitmiş oldu. Kimse de ne önünü ne arkasını karıştırmasın. Bu adımla da yoluna devam edecektir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
49
6
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

Geldiğiniz gibi de gidersiniz...

Mr.Hate

Bilimsel bir bilgi; şifa olsun diye vücudunuza yapıştırdığınız sülükler bir süre sonra kanınızı emmeyi bırakmayıp size zarar vererek vücudunuzdan ayrılmak is... Devamını Gör

Elif yeter

Kanuna aykırı iş yapıyorsun, muhalefetin iş bilip bilmemesiyle alakası yok, hukuk bilmemekle alakası var hem de yönettiğin ülkenin kendi yasaları bunlar. Vah... Devamını Gör