Görüş Bildir
Haberler
Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Tarikat Merkezinde Amiral’ Açıklaması: 'Her Yönüyle Dikkatle İnceleniyor'

Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Tarikat Merkezinde Amiral’ Açıklaması: 'Her Yönüyle Dikkatle İnceleniyor'

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Amiralin tarikat görüntüleri her yönüyle inceleniyor” ifadeleri kullanıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarikat merkezindeki amiralin görüntülerine ilişkin inceleme başlattıklarını duyurdu. Bir amirale ait olduğu iddia edilen tarikat merkezi görüntülerine ilişkin askeri kaynaklardan bilgilendirme de yapıldı.

'Her yönüyle dikkatle inceleniyor'

'Her yönüyle dikkatle inceleniyor'

NTV’nin aktardığına göre; Askeri kaynaklar ”sosyal medyada yer alan bu ve benzeri her türlü paylaşım gerçekliği başta olmak üzere her yönüyle dikkatle inceleniyor” ifadesini kullandı.

Öte yandan Harp Okullarına giriş yönetmeliğinden “irticai faaliyete karışmamış olma” şartının kaldırılmasına ilişkin tartışma sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı değişiklikle ilgili açıklama yaptı . Açıklamada “Yayımlanan Yönetmelikte yer alan düzenleme daha geniş kapsamlı, güncel mevzuata uygun ve daha somut” olduğu vurgulandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
21
5
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

orduyu fetö eliyle bitirdi bu ak çomarlar... balyoz, ergenekon davalarında hayatını bu ülkeye adamış şerefli paşaları içeri alırken, bugünlerin geleceği bell... Devamını Gör

Cem dayan

tarikayçılara peşkeş çekmeye başlamışlar bile. Bu tarikatlar tarafından sikilmeye doymadı birileri.