Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan’dan Görüşme Sorusuna Cevap: ‘O Biden ise Ben de Erdoğan’ım’

Erdoğan’dan Görüşme Sorusuna Cevap: ‘O Biden ise Ben de Erdoğan’ım’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li senatörlerin Türkiye'nin F-16 filosunu modernize etme planlarına olumlu baktıklarını söyledi. Erdoğan, 'ABD Başkanı Joe Biden'la görüşmeyi diler miydiniz?' sorusuna ise 'Yok, O Biden ise Ben de Erdoğan'ım' diye yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘F16 izlenimleri olumlu’

‘F16 izlenimleri olumlu’

BM Genel Kurul toplantısı için New York'ta bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Reuters muhabirinin sorularına ayak üstü yanıt verdi.

EuroNews'te yer alan habere göre; 'Biden ile görüşecek misiniz?' sorusuna 'Resepsiyonuna katılacağım' diyerek cevap veren Erdoğan, 'Görüşmüş olmayı diler miydiniz?' sorusuna ise 'Yok niye, O Biden ise ben de Erdoğan'ım' diye cevap verdi.

Erdoğan'ın senatörlerle buluşmasından F-16 satışlarıyla ilgili edindiği izlenim sorusuna da 'olumlu' diyerek yanıt verdi.

Türkiye, ABD'den 40 adet F-16 savaş uçağı ve mevcut savaş uçakları için 80'e yakın modernizasyon kiti satın almak için talepte bulunmuştu.

Türkiye bu talebi Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi aldığı gerekçesiyle F-35 programından çıkarılmasından sonra yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
50
20
14
12
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Yaa reis iyi güzel attın havanı ama f35’ler için verdiğimiz parayı geri alabilecek miyiz? Onu da anlat

luffys

egoya bak kendini ABD başkanıyla eşit görüyor yani ABD yi sevdiğimden değilde ekonomisiyle dünyaya yön veren bir ülke ve ekonomisi yerlerde olan bir ülke sad... Devamını Gör

Fikrimin Zikri

Ego yakışıyorsa bu onun suçu mu?

Turgut Güler

Havalara bak sen, sendeki hava Murat 131'in tekerinde de var

Emre İnce

İtalya İspanya mı... Tırt! 😂 Her şey savunmayla oluyor sanan siz akılsızlardan daha iyi en azından, g.tünde de olsa bir aklı var o adamın. 😉