Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Açtığı Tesisleri Bir Daha Açacak

Erdoğan Açtığı Tesisleri Bir Daha Açacak

Ulaş
18.04.2015 - 12:04
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaklaşan genel seçim öncesinde yollara düşerek AKP için oy toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kocaeli’nde “toplu açılış töreni”ne katılacak.

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği’nce yapılan duyurulara göre Erdoğan 195 eserin açılışını yapacak. Erdoğan’ın katılacağı törenin büyük bir şova dönüştürülmesi planlanıyor. Ancak kurdelası kesilecek eserlerin büyük çoğunluğu daha önce açılışı yapılan eserlerden oluşuyor.

ŞOV İÇİN HER ŞEY HAZIR

“Kocaeli 6. Açılış Bayramı” adı altında gerçekleştirilecek törende Erdoğan birçok ilde gerçekleştirdiği “göstermelik” açılışları b kentte de sürdürecek. Çoğu birkaç yıl önce açılmış, faaliyetini sürdüren tesisleri yeniden açacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 16.30’da Sekapark’taki tören alanında olacak.

İNSAN TAŞINIYOR

AKP teşkilatları Erdoğan’ın mitingine insan taşımak için günler öncesinden çalışmalara başladı. Kentteki muhtarlık binaları önünden saat 11:00’de araçlar kaldırılacak. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan öncülüğünde yürütülen karşılama töreni için çevre kentlerden de insanların Sekapark’a taşınacağı ifade edildi.

Erdoğan’ın açılışını yapacağı 195 eserin önemli bir kısmı ise daha önce açılışı yapılan eserlerden oluşuyor. 118’i Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 41’i kamu kurumları, 36’sı ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen tesislerden birçoğunun yıllar önce açılışının yapıldığı basına da yansımıştı.

KENDİSİ AÇMIŞTI

İzmit İsmet Paşa Stadı’nda 14 Temmuz 2012 tarihinde yapılan Kocaeli Açılış Bayramı töreninde dönemin Başbakanı Erdoğan, bugün açılışını yapacağı eserlerin birçoğunu açmıştı. Erdoğan, 118’i Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 158 tesisin toplu açılışını gerçekleştirirken 5. Açılış Bayramı’yla kente 620 milyon TL’lik yatırım kazandırdıklarını söylemişti.

İKİ YIL ÖNCE AÇILAN KONAK

Proje sayısını fazla göstermek için yeniden açılışı yapılacak olan tesisler arasında 2 yıl önce tamamlanan Yıldız Konutları, 2 yıl önce açılan Sırrı Paşa Konağı, 2 yıl önce açılan İzmit Cephanelik Mesire alanı, 3 yıl önce açılan İzmit Deniz Ulaşım Müdürlüğü, bir adet sayaç odası, üç yıl önce açılan Değirmendere Katlı Kavşağı, 2 yıl önce açılan Derince Çenesuyu Alternatif Yolu, cami çevre düzenlemeleri ve köy yolları yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0