Görüş Bildir
Haberler
Erasmus'a 'Orgasmus' Diyen Yazarın Kızı Erasmuslu Çıktı

Erasmus'a 'Orgasmus' Diyen Yazarın Kızı Erasmuslu Çıktı

Deniz Gök
23.12.2014 - 18:48 Son Güncelleme: 24.12.2014 - 01:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa ülkeleri arasında öğrenci değişim programı olan Erasmus hakkında 'Orgasmus' ve 'Cinsellik peşinde koşan ahmak sürüsü' diyen Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan'ın kızının Erasmus programı ile Paris'te öğrenim gördüğü ortaya çıktı.

İlerihaber'de yer alan habere göre, Kaplan, Erasmus dışında Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında yer alan ODTÜ, Boğaziçi ve Bilkenti'nde yıkılmasını savunurken, kızı E.K.'nin babasının sözlerinin aksine Boğaziçi Üniversitesi'nde okuduğu ve Erasmus programıyla Sorbonne Üniversitesi'nde okuduğu ortaya çıktı.

28 Eylül'de Yeni Şafak'ta yayınlanan yazısında Erasmus programına katılan üniversitelileri 'Cinsellik peşinde koşturan 'ahmaklar sürüsü' olarak nitelendiren Kaplan, 'Erasmus'a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adını verirler' demişti.

Kaplan, Erasmus'u hedef alan yazısında şu satırlara yer vermişti

'Erasmus kuşağı' geliyor! Ülkesine, insanına, ruhköklerine yabanlaşmış, mankurtlaşmış ve 'ahmaklaştırılan' bir kuşak bu!

Erasmus'a bazı Avrupalı öğrenciler Orgasmus adı verirler.

Durum bu kadar vahim yani!

Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan 'ahmaklar sürüsü' yetiştirme projesidir!'

İNANÇER VE KAPLAN'IN 'KADER' ORTAKLIĞI

TRT'de katıldığı bir programda söylediği “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor” sözleriyle tanınan Ömer Tuğrul İnançer'in kızının bir şirkette üst düzey yönetici olduğu ortaya çıkmış ve bu haber sosyal medyada tartışılmıştı. Tepkiler üzerine İnançer, “Benim kızım çalışamaz mı” demiş, bu açıklama “Diğer kadınlarının neden çalışamadığı” sorusunu akla getirmişti.

  • İlerihaber
Kaynak: http://ilerihaber.org/ikinci-inancer-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0