Görüş Bildir
Haberler
Emre Kongar: 'Muhalefet Partileri Erken Seçime Hazırlanmaya Başlasalar İyi Olur'

Emre Kongar: 'Muhalefet Partileri Erken Seçime Hazırlanmaya Başlasalar İyi Olur'

Batuhan
27.10.2020 - 08:57

Cumhuriyet gazetesi yazarı Emre Kongar, muhalefet partilerinin 'erken seçime hazır olmaları gerektiğini' savundu ve Erdoğan'ın söylemleri 'baskın seçime hazırlık' olarak yorumladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet gazetesi yazarı Emre Kongar bugünkü yazısında, ülkenin gidişinin kötü ve umutsuz olmasından ötürü, erken ya da baskın seçimin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın lehine göründüğünü belirterek, 'Öte yandan bugün de hemen seçime gidilse, Erdoğan/AKP/MHP ittifakının bu seçimi kaybedeceğine ilişkin sonuç gösteren kamuoyu yoklamaları var. Dolayısıyla erken seçim, normal seçime kadar iktidarda geçirilecek birkaç yılı bile kaybetme olasılığını taşıyor' ifadelerini kullandı.

"Eylem ve söylemleri sanki bir erken hatta baskın seçime hazırlanıyor izlenimi veriyor"

"Eylem ve söylemleri sanki bir erken hatta baskın seçime hazırlanıyor izlenimi veriyor"

Kongar ayrıca, 'Bu durumda Erdoğan’ın ne karar vereceğini kestirmek zor! Ama eylem ve söylemleri sanki bir erken hatta baskın seçime hazırlanıyor izlenimi veriyor' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sahaya inmesinin erken seçim sinyali olduğunu ifade eden Kongar, 'Aslında erken ya da baskın seçim için daha pek çok belirti de var ama ben sadece belli başlılarını özetlemekle yetindim. Muhalefet partileri de rehavetlerinden kurtulup erken seçime hazırlanmaya başlasalar iyi olur' ifadelerini kullandı.

Erdoğan seçtiğimiz hafta erken seçim iddialarına 'Burası kabile devleti mi?' diye tepki göstermişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
19
14
8
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

her sene seçim yapalım ya :) böyle erken seçim olacak mı , olmayacak mı diye düşünmek yoruyor... doları mı düşünelim , eur mu düşünelim , altını mı düşünelim... Devamını Gör

Bozkurt

Kabile devleti miyiz biz?!

Kayra Crv

seçimlerden bıktım artık yeter