Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan 'Burası Kabile Devleti mi?' Dedi ve Ekledi: 'Seçimi Öne Almak Söz Konusu Değildir'

Erdoğan 'Burası Kabile Devleti mi?' Dedi ve Ekledi: 'Seçimi Öne Almak Söz Konusu Değildir'

Batuhan
15.10.2020 - 15:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı gibi üniversitelerde de yüz yüze eğitimi başlatmayı planladıklarını söyledi. Erken seçim konusuna da değinen Erdoğan, seçimin 2023 Haziran'ında olacağını belirterek, '3 ayda seçim kabile devletlerinin işi. Gelişmiş gelişmekte olan ülkede böyle bir şeyi göremezsiniz. Yeni Türkiye'de seçimi öne almak mümkün değil' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'YÖK Anadolu Projesi, Anadolu'daki yeni gelişen üniversiteleri daha gelişmiş üniversitelerle eşleştirerek eksiklerin giderilmesini hedefliyor. Bu programı bu akademik yılın ikinci döneminden itibaren hayata geçiriyoruz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'En kısa sürede diğer eğitim öğretim kademelerinde olduğu gibi yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz.' ifadesini kullandı.

"Seçim 2023'ün haziranında yapılacaktır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seçim 2023'ün haziranında yapılacaktır. Onu öne almak söz konusu değildir. Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde belirlenen zamanın dışında bir seçime gidilir? Bunlar, kabile devletlerinin yaptığı iştir.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
191
82
39
20
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cembasade

16 yılda 13 seçim olmuş ama kabile devleti değiliz

Kalem Kelam

Muz Cumhuriyeti : "Vallahi biz TC değiliz..."

Halil Değerli

Türkiye Cumhuriyetiydi. ...... Sen geldikten sonra kabile devletine döndü .. . . Şimdi senin sayende YONTMA TAŞ devrini yaşıyoruz.... .....