Görüş Bildir
Haberler
Elmalı Davasındaki Çocukların Öz Babası İlk Kez Konuştu! "Bizi Döver misin Diye Sordular"

Elmalı Davasındaki Çocukların Öz Babası İlk Kez Konuştu! "Bizi Döver misin Diye Sordular"

Elmalı'da iki küçük kardeşin anne ve üvey baba tarafından istismara uğramasına ilişkin dava nedeni tüm ülke çalkalanıyorken, çocukların öz babası Gürhan, ilk kez konuştu. Daha önce anne, babanneyi, babaanne de anneyi suçlamıştı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öz Baba, "İlk ve Son Kez Konuştu

Öz Baba, "İlk ve Son Kez Konuştu

Uğradıkları cinsel istismarı çizerek anlatan çocukların öz babaları canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu.

Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına canlı bağlanan öz baba, 'İlk ve son defa sizin yayınınızda açıklama yapıyorum. Çocuklarımın gözlerinde şiddeti, korkuyu ve istismarı görüyorum' ifadelerini kullandı.

Gözlerinde Korku Vardı

Gözlerinde Korku Vardı

İsyan eden baba isyan etti. Çocuklarının yaşadığı korkunç olayı başta anlayamadığı, çocuklarına baskı altında rol yaptırıldığını iddia etti. 'Kimseye zarar vermemem için başta benden gizlendi' diyen baba, olayı dava sürecinde öğrendiğini anlattı. Çocuklarını sık sık görmeye gittiğini söyleyen baba 'Her gidişimde çocuklarımın gözlerinde şiddeti, korkuyu ve istismarı görüyorum' dedi. Çocukların yalan söylediği yönündeki iddialara ise 'Çocuklarım yalan söylemiyorlar, onlara güveniyorum' ifadesini kullandı.

"Bizi Döver misin Diye Sordular"

"Bizi Döver misin Diye Sordular"

Babanın çarpıcı açıklamalarının ardından konuşan babaanne Günay hanım, çocuklarım dediği torunları için 'Zeytin tanesine hasret kalmışlar, onu tabağın altına sakladılar' dedi. Ardından da çocukları aldığında kendisine tuhaf davrandıklarını söyleyerek 'Bizi döver misin?' diyerek ilginç sorular sorduklarını anlattı. Durumu anneye anlattığında annenin kahkaha atarak 'Anne onlar çok yalancı' dediğinden bahsetti. Üvey babanın ise çocuklar için 'onlar şeytan' ifadesini kullandığını söyledi. Çocuklara hırsızlık yaptırıldığını iddia eden babaanne gözyaşlarını tutamadı. Sonra da çocukların kabloyla dövüldüğünü, sırtlarında değnek kırıldığını ileri sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın