Görüş Bildir
Haberler
Efsaneler Burada: Yıllar Geçse de Ayakları Yere Sağlam Basan 13 Veteran Futbolcu

Efsaneler Burada: Yıllar Geçse de Ayakları Yere Sağlam Basan 13 Veteran Futbolcu

hereditary
31.01.2021 - 19:30

Bu oyuncuların bir zamanların efsanesi olmayı başardı ve mevkilerinin en iyilerindendiler. Güzel yanı; onlar hala çok iyi!

Oynadıkları takımlar, takım arkadaşları değişti, 30'larını çoktan aştılar. Yine de yeteneklerine henüz gölge düşmedi. Bu futbolculardan 13'ünü sizler için bir araya getirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Pepe

13. Pepe

Real Madrid'in çelik kapısıydı. Ülkemizde Beşiktaş formasını giyerek önemli gollere imza atmış 37 yaşındaki stoper, kariyerine FC Porto'da devam ediyor.

12. Santi Cazorla

12. Santi Cazorla

Onu en çok Arsenal'deki performansından hatırlıyoruz. Hiç şüphe yok ki takımı sırtlayan isimlerden biriydi. Yıldız oyuncu 36 yaşında ve Al-Sadd SC'de kariyerine devam ediyor.

11. Aleksandar Kolarov

11. Aleksandar Kolarov

Adı Türk kulüpleriyle de sıklıkla anılan oyuncu, 35 yaşında olmasına rağmen İtalyan devi Inter'deki görevini başarıyla sürdürüyor.

10. Filipe Luís

10. Filipe Luís

Farklı hücum becerileriyle birçok futbolseverin takdirini kazanan Brezilyalı, zamanının en iyi beklerinden biriydi. Filipe Luis, 35 yaşında ve CR Flamengo'da forma giyiyor.

9. Atiba Hutchinson

9. Atiba Hutchinson

Bu lige ve takımına büyük emek göstermiş bir isim. 37 yaşında olmasına rağmen görevini hala başarıyla sürdüren Atiba'nın yeri Beşiktaş taraftarı için bambaşka.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Luka Modrić

8. Luka Modrić

Kusursuz bir orta saha oyuncusu olmanın en güzel örneklerinden birisi, şüphesiz Luka Modrić. 35 yaşındaki yıldız, hala dünya devi Real Madrid forması giyiyor.

7. Radamel Falcao

7. Radamel Falcao

Formunda olduğunda onu durdurmak imkansız. 'Kaplan' gerçek bir gol makinesi olarak adını tüm dünyaya duyurdu ve çok üst düzey forvetlerle kıyaslandı. Transfer haberleriyle bile olay yaratmayı başaran 34 yaşındaki yıldız, ülkemizde Galatasaray forması giyiyor.

6. Franck Ribéry

6. Franck Ribéry

O, Galatasaray taraftarı için hala bir buruk hikayedir. Birçok becerisinden birisi olan görülmemiş top kontrolüyle, Bayern formasıyla bir dönem dünyanın en iyi kanatlarından birisiydi! Ribéry 37 yaşında ve Fiorentina'da forma giymeye devam ediyor.

5. Thiago Silva

5. Thiago Silva

O defanstayken içiniz rahat olabilir. Hala 'stoper gibi stoper' Thiago Silva, 36 yaşında İngiliz devi Chelsea'ye transfer olabilecek düzeyde bir yıldız.

4. Edinson Cavani

4. Edinson Cavani

Onun için 'Eskisi gibi değil' gibi yorumlar yapılsa da, yıldız bir bitirici kumaşıyla hala sahaya korku salıyor. Manchester United'la başarılı kariyerini sürdüren forvet 33 yaşında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Andrés Iniesta

3. Andrés Iniesta

O, futbolda hiç şüphesiz 'deha' sayılabilecek isimlerden birisi. Xavi ile, gelmiş geçmiş en tehlikeli orta saha duo'sunu yaratmış süper yıldız, bugün 36 yaşında ve Vissel Kobe takımında forma giyiyor.

2. Zlatan Ibrahimović

2. Zlatan Ibrahimović

Sıra dışılığın, zekanın ve karizmanın birlikte vücut bulmuş hali Zlatan Ibrahimović, tam 39 yaşında! Milan forması giyen yıldızın, 'kendisine en çok orada ihtiyaç duyulduğunu düşünerek Milan'a gittiği' de söylentiler arasında. :)

1. Cristiano Ronaldo

1. Cristiano Ronaldo

Hiç şüphe yok ki o, bu işin gelmiş geçmiş en iyi birkaç isminden birisi. Oyun tarzını değiştirebilen, tüm sahaya hala hükmedebilen dünya yıldızı, 35 yaşında ve Juventus gibi bir devin bel kemiği olmaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
16
4
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Uyar

messi?¿

portside

Radamel Falcao'dan daha fazla süre sahaya giren top toplayıcı var.