Görüş Bildir
Haberler
Edirne'de Silahlı Çatışma: 2 Polis Memuru Yaralı

Edirne'de Silahlı Çatışma: 2 Polis Memuru Yaralı

Nurten Akkus
04.05.2015 - 05:01 Son Güncelleme: 04.05.2015 - 11:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Edirne'de gece saatlerinde yaşanan silahlı çatışmada 2 polis memuru yaralandı.

Olay, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, kız arkadaş meselesi yüzünden aralarında 2 üniversite öğrencisinin olduğu 4 kişi İstanbul'dan Edirne'ye geldi. Burada temin ettikleri silahlarla Zübeyde Hanım Caddesi'ne gelen şahıslar, müşterilerle dolu olan kafeye rastgele ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucu işyerinde hasar meydana geldi. Bu sırada, silahlı saldırının gerçekleştiği kafede bulunan ve izinde olduğu öğrenilen polis memurları Muzaffer Çoban ile Erkan Yıldırım olaya müdahale etmek istedi. Kafeden çıkan sivil polisler, kaçmaya başlayan şahısları kovalamaya başladı. Havaya uyarı ateşi açan polis memurlarına şahıslar ateş ederek karşılık verdi. Saçmaların isabet ettiği polis memurları yaralandı.

Yaralı memurlar Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen memurlardan biri ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi, diğerinin tedavisi sürüyor.

Bu arada, olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Şahısların kaçtığı güzergâh üzerinde araştırmalarını sürdüren ekipler, kısa süre içerisinde sonuca ulaştı. Saldırıyı gerçekleştiren zanlılar U.P, H.B, A.S. ve S.G. Edirne'den çıkış yapamadan şehir merkezinde yakalandı. Şahıslarla birlikte iki adet tabanca ve bir adet av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, 'Olay saat 22.00 sıralarında kız mevzusu nedeniyle meydana geldi. Olayın failleri il dışından ilimize gelmişler. Burada bir silahlı saldırı olayı gerçekleştiriyorlar. O sırada izinli saatlerinde o mahalde bulunan arkadaşlarımız olaya müdahale ediyorlar. Bir kovalamaca yaşanıyor. Kovalamaca sonucunda faillerden arkadaşlarımıza da av tüfeğiyle ateş açılıyor. 2 arkadaşımız hafif şekilde yaralandı. Birisinin durumu iyi taburcu edildi, diğerinin de tedavisi sürüyor ama herhangi bir ağır durumu yok, onun da durumu iyi' dedi. Erdoğan, olayla ilgili tahkikatın devam ettiğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0