Görüş Bildir
Haberler
Ebrar Kararkurt İçini Döktü: Yakışıyor, Yapıyorum!

Ebrar Kararkurt İçini Döktü: Yakışıyor, Yapıyorum!

Kariyerine İtalya’nın Novara takımında devam eden Ebrar Karakurt, reklam yüzü olduğu bir firmanın Yotube kanalında açıklamalarda bulundu. Hayatı ile ilgili konuşan Ebrar Karakurt, hedeflerinde de bahsetti. Hayatının Instagram’da görüldüğü kadar mutluluk içermediğini söyleyen Ebrar Karakurt, “Hayatımda bolca antrenman, bolca stres, bolca hayal kırıklığı var. Mutluluk Instagram’da görüldüğü gibi değil’ dedi. Ebrar Kararkurt ayrıca pembe saçlarının hikayesini de anlattı. İşte Ebrar Karakurt’un açıklamaları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebrar Karakurt İçini Döktü

Ebrar Karakurt İçini Döktü

Hem 2020 Tokyo Olimpiyatları hem de 2021 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Ebrar Kararkurt son günlerin en popüler sporcularından biri. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Ebrar Karakurt, hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu.

“OLİMPİYAT ALTINI EN BÜYÜK HAYALİM”

'Kendi yolunda ilerlerken bir hayalin var mıydı?' sorusuna cevap veren Ebrar Karakurt, 'Bu başarının küçüklüğümden beri hayalini kuruyordum. Birer birer gerçekleştiriyorum. En büyük hayalin Olimpiyat altını. 2024 Paris Olimpiyatları. Ben inanıyorum, neden olmasın?' dedi.

“Pembe Yakışıyor, Yapıyorum”

“Pembe Yakışıyor, Yapıyorum”

Ebrar Karakurt, pembe saçı neden tercih ettiğiyle ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

Yakışıyor, yapıyorum yani. Başka bir açıklaması yok. Çok düşündüm acaba bu yakışır mı, şu yakışır mı diye. Baktım ki benim yaptığım renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlar beğeniyor bu renkleri. Dedim ki artık ben ne yapsam yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın