Görüş Bildir
Haberler
Duygusallık ve Dramı Harmanlayarak Kalbinizi Pır Pır Attıracak Romantik Filmler

Duygusallık ve Dramı Harmanlayarak Kalbinizi Pır Pır Attıracak Romantik Filmler

Romantik ve duygusal filmler, film gurmeleri için her zaman bambaşka bir kategoride yer alır. Eğer siz de bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız, işte dram ve duygusallığın bir arada olduğu romantik filmler seçkimiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Notebook (2004)

1. The Notebook (2004)

Özet: Fakir ama tutkulu Noah, zengin bir genç kadın olan Allie'ye aşık olur ve ona özgürlük hissi verir, ancak sosyal farklılıkları nedeniyle kısa sürede ayrılmak zorunda kalırlar. Peki, aşkları böyle yarım mı kalacaktır?

Oyuncular: Rachel McAdams, Ryan Gosling

Yönetmen: Nick Cassavetes

2. Me Before You (2016)

2. Me Before You (2016)

Özet: Küçük bir kasabadaki bir kız, bakmakta olduğu felçli bir adamla beklenmedik bir bağ kurar. Kısa sürede yakınlaşan ikiliyi felçli genç adamın alacağı bir karar sonsuza dek etkileyecektir.

Oyuncular: Emilia Clarke, Sam Claflin

Yönetmen: Thea Sharrock

3. The Fault in Our Stars (2014)

3. The Fault in Our Stars (2014)

Özet: Kanser hastası bir genç kız, yeni tanıştığı genç erkekle beraber Amsterdam'da münzevi bir yazarı ziyaret etmek için yaşamı onaylayan bir yolculuğa başlar.

Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort

Yönetmen: Josh Boone

4. A Walk to Remember (2002)

4. A Walk to Remember (2002)

Özet: İki Kuzey Carolinalı genç, Landon Carter ve Jamie Sullivan, Landon'ın başı belaya girdikten ve toplum hizmeti yapma cezası aldıktan sonra birlikte vakit geçirmeye başlar. Ama Jamie'nin gizlediği bir sırrı vardır.

Oyuncular: Shane West, Mandy Moore

Yönetmen: Adam Shankman

5. Revolutionary Road (2008)

5. Revolutionary Road (2008)

Özet: 1950'lerin ortalarında Connecticut'ın bir banliyösünde yaşayan genç bir çift, iki çocuklarını büyütmeye çalışırken kişisel sorunlarıyla yüzleşirler. Peki bu sorunları aşabilecekler midir?

Oyuncular: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio

Yönetmen: Sam Mendes

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blue Valentine (2010)

6. Blue Valentine (2010)

Özet: Çağdaş evli bir çiftin ilişkisi, zaman periyotları arasında geçiş yaparak bir yıl boyunca evrimlerini çizmeye başlar. Blue Valentine, çok tutkulu başlayan bir ilişkinin geçirdiği evrimi ve sonuçlarını gösteriyor.

Oyuncular: Ryan Gosling, Michelle Williams

Yönetmen: Derek Cianfrance

7. Moonlight (2016)

7. Moonlight (2016)

Özet: Genç bir Afrikalı-Amerikalı adam, çocukluk, ergenlik ve yetişkinliğin günlük mücadelelerini yaşarken kimliği ve cinselliği ile boğuşuyor. Bir gencin yaşamının her aşamasını anlatan film, epey beğeni topladı!

Oyuncular: Mahershala Ali, Naomie Harris

Yönetmen: Barry Jenkins

8. Adrift (2018)

8. Adrift (2018)

Özet: Gerçek bir hayatta kalma hikayesi, genç bir çiftin şans eseri karşılaşmaları onları önce aşka, sonra da kayıtlı tarihin en feci kasırgalarından biriyle karşı karşıya kaldıklarında hayatlarının macerasına götürür.

Oyuncular: Shailene Woodley, Sam Claflin

Yönetmen: Baltasar Kormakur

9. Remember Me (2010)

9. Remember Me (2010)

Özet: İki yeni aşık üzerine odaklanan bu romantik drama, kardeşinin intiharının ardından ebeveynleri ayrılan Tyler ve annesinin cinayetine tanık olduğundan beri her gün dolu dolu yaşayan Ally arasında geçiyor.

Oyuncular: Robert Pattinson, Emilie de Ravin

Yönetmen: Allen Coulter

10. Five Feet Apart (2019)

10. Five Feet Apart (2019)

Özet: Kistik fibrozlu bir çift genç bir hastanede tanışır ve birbirlerine aşık olurlar, ancak hastalıkları yakın fiziksel temastan kaçınmaları gerektiği anlamına gelir. Şimdi beş adım uzakta durarak ilişkilerini yürütmek durumundadırlar.

Oyuncular: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse

Yönetmen: Justin Baldoni

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Titanic (1997)

11. Titanic (1997)

Özet: On yedi yaşındaki bir aristokrat, lüks RMS Titanic'te nazik ama fakir bir sanatçıya aşık olur. Gemi yolculuğu boyunca yakınlaşan ikiliyi herkes gibi trajik bir son beklemektedir.

Oyuncular: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio

Yönetmen: James Cameron

12. A Star is Born (2018)

12. A Star is Born (2018)

Özet: Bir müzisyen, yaşlandıkça ve alkolizm kendi kariyerini aşağı doğru bir sarmal içine sokar, fakat hayatına giren genç bir şarkıcının ün kazanmasına yardımcı olur. Peki, kendi kariyerini kurtarabilecek midir?

Oyuncular: Bradley Cooper, Lady Gaga

Yönetmen: Bradley Cooper

13. Brokeback Mountain (2005)

13. Brokeback Mountain (2005)

Özet: Ennis ve Jack, uzun bir yolculuğa çıkan iki çobandır, fakat bu yolculuklarında cinsel ve duygusal bir ilişki geliştirirler. İkisi de kendi kız arkadaşlarıyla evlenince ilişkileri karmaşıklaşır ve gizli bir aşk yaşamaya başlarlar.

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger

Yönetmen: Ang Lee

14. If I Stay (2014)

14. If I Stay (2014)

Özet: Genç Mia Hall'un hayatı bir araba kazası sonucu komaya girmesiyle bir anda değişir. Bir beden dışı deneyim sırasında, uyanıp hayal ettiğinden çok farklı bir hayat yaşayıp yaşamamaya karar vermelidir. Tabii seçim tamamen onun!

Oyuncular: Chole Grace Moretz, Jamie Blackley

Yönetmen: R. J. Cutler

15. The Vow (2012)

15. The Vow (2012)

Özet: Bir araba kazası Paige'i komaya sokar ve ciddi bir hafıza kaybıyla uyandığında kocası Leo onun kalbini tekrar kazanmak için çalışır. Kendine çok yabancı gelen Leo'yu sevmeye çalışsa da bu Paige için çok zor olacaktır.

Oyuncular: Rachel McAdams, Channing Tatum

Yönetmen: Michael Sucsy

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Best of Me (2014)

16. The Best of Me (2014)

Özet: Eski lise aşıkları, yıllar sonra küçük memleketlerini ziyarete döndüklerinde tekrar bir araya gelirler. Geçmişin izlerini takip eden ikili arasında tekrardan aşk filizlenmeye başlar.

Oyuncular: James Marsden, Luke Bracey

Yönetmen: Michael Hoffman

17. Amour (2012)

17. Amour (2012)

Özet: Georges ve Anne seksen yaşında bir çifttir. Kültürlü, emekli müzik öğretmenlerinin hayatı çok iyi ilerlerken bir gün Anne felç geçirir ve çiftin aşk bağı ciddi şekilde test edilir.

Oyuncular: Jean-Louis Trintignant, Emmanuella Riva

Yönetmen: Michael Haneke

18. Monster's Ball (2001)

18. Monster's Ball (2001)

Özet: Bir aile trajedisinden sonra, ırkçı bir gardiyan, idam ettiği son mahkumun Afrikalı-Amerikalı karısına aşık olurken tutumlarını yeniden inceler.

Oyuncular: Billy Bob Thorton, Halle Berry

Yönetmen: Marc Forster

19. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004)

19. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004)

Özet: İlişkileri kötüye giden bir çift, birbirlerinin hafızalarından silinmesi için tıbbi bir prosedürden geçer. Artık birbirlerini unutan çiftin yolları tekrardan birleşir, fakat hiçbir şey hatırlamazlar.

Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet

Yönetmen: Michel Gondry

20. My Girl (1991)

20. My Girl (1991)

Özet: Gençlik yıllarının eşiğinde olan genç bir kız, yanında beklenmedik bir arkadaşıyla birlikte hayatının alt üst olduğunu keşfeder. Öğretmenine aşık olduğunu zanneden genç kız, aslında çok daha büyük bir acıyla yüzleşecektir.

Oyuncular: Anna Chlumsky, Dan Aykroyd

Yönetmen: Howard Zieff

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Phantom of the Opera (2004)

21. The Phantom of the Opera (2004)

Özet: Genç bir soprano, Paris Opera Binası'nın altında yaşayan, şekli bozulmuş ve cani bir müzik dehasının takıntısı haline gelir. Peki bu aşk mı yoksa takıntı mı?

Oyuncular: Gerard Butler, Emmy Rossum

Yönetmen: Joel Schumacher

22. About Time (2013)

22. About Time (2013)

Özet: 21 yaşındaki Tim, zamanda yolculuk yapabildiğini ve kendi hayatında olanları değiştirebileceğini keşfeder. Bir kız arkadaş edinerek dünyasını daha iyi bir yer haline getirme kararının düşündüğünüz kadar kolay olmadığını fark eden Tim, bu yeteneğinden faydalanır.

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams

Yönetmen: Richard Curtis

23. Love, Simon (2018)

23. Love, Simon (2018)

Özet: Simon Spier ailesinden, arkadaşlarından ve tüm sınıf arkadaşlarından büyük bir sır saklıyor: o eşcinseldir. Bu sırla tehdit edilen Simon herkesle yüzleşmeli ve kimliğiyle uzlaşmalıdır. Fakat bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

Oyuncular: Nick Robinson, Jennifer Garner

Yönetmen: Greg Berlanti

24. Before We Go (2014)

24. Before We Go (2014)

Özet: Gece boyunca Manhattan'da mahsur kalan iki yabancı, beklenmedik bir macera akşamı onları korkularıyla yüzleşmeye ve hayatlarının kontrolünü ellerine almaya zorladığında birbirlerinin en güvenilir sırdaşları haline gelirler.

Oyuncular: Chris Evans, Alice Eve

Yönetmen: Chris Evans

25. The Time Traveler's Wife (2009)

25. The Time Traveler's Wife (2009)

Özet: Bir Chicago kütüphanecisinin, istemeden zaman yolculuğuna çıkmasına neden olan ve evliliğinde komplikasyonlar yaratan bir geni vardır. Şimdi evli ve çocuklu bir hayat sürse de zaman yolculuğu asla beklemez!

Oyuncular: Eric Bana, Rachel McAdams

Yönetmen: Robert Schwentke

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Her (2013)

26. Her (2013)

Özet: Yalnız bir yazar, her ihtiyacını karşılamak için tasarlanmış bir işletim sistemi ile beklenmedik bir ilişki geliştirir. Bir sese aşık olan yazar, aşkına karşılık bulabilecek midir?

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Amy Adams

Yönetmen: Spike Jonze

27. Ghost (1990)

27. Ghost (1990)

Özet: Genç bir adam öldürüldükten sonra ruhu, gönülsüz bir medyum yardımıyla sevgilisini yaklaşan tehlikeye karşı uyarmak için geride kalır. Sevgilisiyle iletişime geçmeye çalışan genç adam, şimdi onu inandırmak zorundadır.

Oyuncular: Demi Moore, Patrick Swayze

Yönetmen: Jerry Zucker

28. Romeo + Juliet (1996)

28. Romeo + Juliet (1996)

Özet: Shakespeare'in ünlü oyununun modern banliyö versiyonu plan bu filmde Romeo ve Juliet günümüz zamanında aşkları için mücadele etmektedir.

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Claire Danes

Yönetmen: Baz Luhrmann

29. Atonement (2007)

29. Atonement (2007)

Özet: On üç yaşındaki acemi yazar Briony Tallis, ablasının sevgilisini işlemediği bir suçla suçlayınca birkaç hayatın gidişatını geri dönülmez bir şekilde değiştirir. Şimdi dağılan her şey tekrardan toparlanmalıdır.

Oyuncular: Keira Knightley, James McAvoy

Yönetmen: Joe Wright

30. The Bodyguard (1992)

30. The Bodyguard (1992)

Özet: Eski bir Gizli Servis ajanı, bir R&B şarkıcısının koruma görevini üstlenir. Beklediğinden daha zor bir görevle karşı karşıya kalan koruma, koruduğu şarkıcıya karşı hisler beslemeye başlar.

Oyuncular: Whitney Houston, Kevin Costner

Yönetmen: Mick Jackson

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın