Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Zengin İnsanlarının Sizi Hayrete Düşürecek En Garip Alışkanlıkları

Dünyanın En Zengin İnsanlarının Sizi Hayrete Düşürecek En Garip Alışkanlıkları

Her gün isimlerinden söz ettirmeyi başaran dünyanın en zengin insanlarının bizler gibi garip alışkanlıkları var mı diye hiç merak ettiniz mi ? İşte sizler için dünyanın en zengin insanlarının sahip olduğu garip alışkanları listeledik. Bu garip ve tuhaf alışkanlıklar sizi gerçekten çok şaşırtacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elon Musk

1. Elon Musk

Tesla ve Space-X Ceosu Elon Musk  şirketi Teslayı kurma aşamasındayken haftada 100 saat çalışıp günde 8 adet diyet kola ve 2 bardak kahve tüketiyormuş. Kahvaltıda sadece 1 paket çikolata yiyormuş.

2. Bill Gates

2. Bill Gates

Bill Gates, Microsoft’u kurduğu ilk günlerde çalışanların plaka numaralarını ezberleyerek işe kaçta gelip çıktıklarını kontrol ediyormuş. Tatillere inanmıyormuş ve herkesin kendisi kadar sıkı çalışmasını istiyormuş. Yeni fikirler bulmak için sandalyede oturup ileri geri sallanıyormuş.

3. Jef Bezos

3. Jef Bezos

Amazonun CEO'su Jef Bezos kahvaltısını aksatmamak için asla sabahları randevu vermiyormuş. Gerçekten sabah toplantı yapmak zorunda kalırsa toplantı ile sağlıklı bir kahvaltıyı birleştiriyormuş. Toplantılardan önce üst düzey yetkililerin hepsine 6 sayfalık notlar yazdırıp toplantının başında yarım saat içinde okutturuyormuş.

4. Mark Zuckerberg

4. Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg zekasını önemsiz seçimlere harcamamak için her sabah basit gri tişört, kazak ve düz bir pantolon giyiyormuş. Her yılın sonunda yapacağı şeye (teknolojiden kişisel durumlara) önceden karar verip detaylarıyla yazıyormuş.

5. Steve Jobs

5. Steve Jobs

Apple’ın kurucusu Steve Jobs stresle baş etmek için ayağını tuvalete sokuyormuş hem de kendi evindeki değil şirketteki ortak tuvaletlere. Üniversiteden ilk mezun olduğu yıllarda Atari'de çalışırken gece mesailerinde banyo yapıp ofiste çıplak ayak yürüyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Johnny Deep

6. Johnny Deep

Johnny Deep barbieleri çok seviyormuş. Kendine ait barbie koleksiyonu varmış ve bunlardan birkaçı sınırlı sayıda üretilen ünlü aktörler ve şarkıcılara ait barbie bebeklermiş. Her barbie bebeği için özel takıları ve eşyalar alıyormuş. Bir gün torunlarına göstermek için oynadığı rollerde kullandığı eşyaları alıp saklıyormuş.

7. Jennifer Aniston

7. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, inanılmaz bir uçak korkusu varmış. Uçağa binerken şans getirmesi için sağ ayağıyla girer ve diğer ayağıyla merdiven demirlerine iki kere vururmuş. Uçağa binmeden önce kendini rahatlatmak için bir rutini varmış.

8. David Beckham

8. David Beckham

David Beckham, etrafındaki her şeyin çift şekilde olması gerektiğine inanıyormuş. Odada buzdolabında veya herhangi bir yerde bir şey tekse diğerini kendisi koyuyormuş.

9. Marissa Mayer

9. Marissa Mayer

Yahoo'nun CEO'su Marissa Mayer hayatındaki her şeyi çok ciddiye alıyor hatta kek pişirmek için bile 7 farklı yemek kitabı alıp tüm tarifleri denedikten sonra deneyler yaparak en iyi tarifi bulmaya çalışıyormuş. Şirkete iş için başvuran herkesi tek tek kendisi işe alıyormuş bunlar da yaklaşık 125.000 kişiye tekamül ediyor.

10. Brad Pitt

10. Brad Pitt

Brad Pitt, normal sabunlar yerine paraben içermeyen elma şarabı, sirke ve limondan oluşan özel bir sabun kullanıyormuş. Bu sabun sayesinde yüzünün yaşlanmasını geciktiren Brad Pitt yüzünü yıkadıktan sonra nasıl kokuyordur acaba ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ingvar Kamprad

11. Ingvar Kamprad

Ikea markasının yaratıcısı Ingvar Kamprad 1993 model bir Volvo sürüyor, uçakta sadece ekonomi sınıfında uçuyor, pahalı elbiseler giymekten kaçınıyor ve her zaman düşük kalite restoranlarda yemek yiyormuş, bu kadar zengin olmasına şaşırmamak gerek.

12. Stephen King

12. Stephen King

Ünlü yazar Stephen King, her zaman yatağındaki tüm yastıkları tek bir yöne doğru sıralayıp üzerinde desenli yastık kılıfı olan yastıkları her zaman ters çevirirmiş. Yeni bir roman yazarken ilham kaynağı olarak cheseecake yemeyi tercih eden Stephen King tatlılarını kendi pişirmekten hoşlanıyormuş.

13. Tom Hanks

13. Tom Hanks

Tom Hanks, yaklaşık 300 adetlik bir antika daktilo koleksiyonuna sahipmiş. Her gün bu daktiloların her birisiyle yazılar yazıyormuş hatta kendi iPad'inde Hanx Writer adında tabletten daktilo sesini taklit eden bir uygulamayı bile kullanıyormuş.

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
11
7
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Niye kendi işinde başarılı olanların bu kadar acayip alışkanlıkları var😕

Gerçekten çok ilginç, nasıl zengin oldukları belli bence :D