Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Dört Bir Yanından “Bu Kadarı da Olmaz Artık” Dedirten İnanılması Güç Haberler

etiket Dünyanın Dört Bir Yanından “Bu Kadarı da Olmaz Artık” Dedirten İnanılması Güç Haberler

Meltem
09.06.2018 - 18:48

Dünyanın dört bir yanından inanılmayacak kadar tuhaf olayları derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güney Kore'de yaşayan 63 yaşındaki kadın mürekkep balığından hamile kaldı.

Aralarında mürekkep balığının da bulunduğu çiğ deniz ürünlerini iç organlarını temizlemeden tüketen 63 yaşındaki kadın, dili üzerinde ısırık hissetmeye başlayınca doktora gitti. Mürekkep balığından salınan ve canlı kalan spermlerin kadının dilini rahatsız ettiği ortaya çıktı. Tıbben hamile kalmış olması, balığın kadını döllemesi elbette mümkün olmasa da, spermlerin canlı bir şekilde kalması doktorları şaşırttı.

Demek ki neymiş, deniz mahsüllerini çiğ tüketeceksek iç organlarını temizleyecekmişiz.

2. Nijerya'da sınav ücretleri toplayan bir gişe görevlisi 100 bin doları bir yılanın yediğini ve paranın kendisinde olmadığını söyledi.

Nijerya'daki sınav kurumunda çalışan ve ücretleri toplayan Philomena Chieshe, 36 milyon naira (100 bin dolar)'nın nerede olduğunu soran denetçilere paraları bir yılanın yediğini söyledi. Hakkında soruşturma başlatılan görevli sosyal medyada tefe konuldu elbette; yılan adına Twitter hesabı bile açıldı. 

Buradan da bir ders çıkarabiliriz elbette: Zimmetimize para geçireceksek buna mantıklı bir kılıf bulmalıyız ya da kaldıramayacağımız yükün altına girmemeliyiz.

Yılan için açılan Twitter hesabından... 👇

Yılan için açılan Twitter hesabından... 👇

Kaynak

3. Etiyopya'da yiyecek stokları azalan ve gölden dışarı çıkan timsahlar vaftiz törenini yöneten pastörü öldürdü.

Etiyopya'nın güneyinde bir kasabada aniden gölden çıkan bir timsah kıyıda vaftiz törenini yöneten pastörü öldürdü. Bacaklarından, kalçasından ve ellerinden yaralanan Docho Eshete törene katılan 80 kişinin önünde hayata veda etti. 

Timsahların yaşam alanlarında, onların yiyecekleri balıkları avlarsak tabii ki onlar da bizi avlar. Demek ki neymiş, doğanın bir dengesi varmış...

4. Fransa'nın güneydoğusunda yaşayan bir talihli iki yılda ikinci kez lotoyu kazandı ve birer milyon euro'nun sahibi oldu.

Fransa'da düzenlenen 'Benim Milyonum' adlı şans oyununu 2016 yılında kazanan talihli, geçtiğimiz ay aynı lotodan 1 milyon euro elde etti. Matematikçilere göre 16 trilyonda bir ihtimal olan bu olay ardından talihli, 'Herkesin üç hakkı vardır' dedi ve oynamaya devam edeceğinin sinyallerini verdi. 

Biz hasbelkader lotodan büyük ikramiyeyi kazansak bir daha bayinin önünden bile geçmeyiz, hatta semte uğramayız. Helal olsun bu koca yürekli insana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Teksas'ta bir adam, öldürdüğü çıngıraklı yılanın kopuk kafası tarafından ısırıldı ve 26 doz panzehirle hayatta kalabildi.

Evinin bahçesinde düzenleme yapan bir adam yaklaşık bir buçuk metrelik bir çıngıraklı yılan gördü ve kafasını kopararak öldürdü. Yılanı çöpe atmak üzere almaya çalışırken kopuk kafa tarafından ısırıldı. Nöbet geçirmeye başlayan adam ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı ve 26 doz panzehirle hayatta kalabildi.

Uzmanlara göre, ölmüş yılanların ısırma refleksleri birkaç saat devam edebiliyor. Ayrıca, hayvana zulüm olarak değerlendirilen bu öldürme şeklinde zehirli parçaların hepsinin dikkatle toplanması gerekiyor. Demek ki neymiş, hayvanların yaşam alanlarını yok etmemeli ve bizden uzak durmalarını sağlamak için rasgele öldürmemeliyiz.

6. Suudi Arabistan'da kadınların mankenlik yapması yasak olduğu için bir defilede kıyafetleri drone'lar taşıdı.

6. Suudi Arabistan'da kadınların mankenlik yapması yasak olduğu için bir defilede kıyafetleri drone'lar taşıdı.

Ayrıntılar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz: 👇

7. Çin'de bir adam nehirde yüzdüğü sırada burnuna giren sülüğü fark etmedi ve 10 gün boyunca burnunda sülükle yaşadı.

7. Çin'de bir adam nehirde yüzdüğü sırada burnuna giren sülüğü fark etmedi ve 10 gün boyunca burnunda sülükle yaşadı.

Güney Çin'de gerçekleşen olayda, 10 gün boyunca burun kanaması şikayetiyle hastaneye giden adamın burnundan dev bir sülük çıkarıldı. 

Kendisine 'Yok artık' diyor, koca sülüğü nasıl fark etmediğine şaşırıyoruz. Burnunu da mı temizlemedin be adam, hiç şöyle dolu dolu sümkürmedin mi?

8. Brezilya'da öldü sanılan ve gömülen yenidoğan bebek 8 saat sonra toprağın altından canlı olarak çıkarıldı.

8. Brezilya'da öldü sanılan ve gömülen yenidoğan bebek 8 saat sonra toprağın altından canlı olarak çıkarıldı.

Hayati fonksiyonlarının yerine olup olmadığına yeterince bakılmadığı akıllara geliyor elbette ama 8 saat boyunca toprağın altında nefes alabilmek mucize!

9. Çin'de pazardan sütyen alan kadın içindeki böcek larvalarını fark etmedi ve göğsünde delikler oluşana kadar ısırıldı.

Pazardan aldığı sütyeni yıkamadan giyen ve içinde ne olduğunu fark etmeyen kadının göğsünde böcek larvaları ortaya çıktı. Antibiyotik tedavisi gördükten sonra yeniden ağrıyla hastaneye başvurdu ve gerçek fark edildi. Sütyenin içindeki böcek larvaları karınlarını doyurmak için kadının derisini yemeye başladı ve göğsünde delikler oluştu. 

Tabii ki pazardan iç çamaşırı alınabilir, hatta kalitelisi bile bulunabilir ama satın alınan herhangi bir şeyi yıkamadan giymek nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Hindistan'da vefat eden annelerinin dul maaşından faydalanmak isteyen kardeşler kadının bedenini mumyalayıp parmak izi ile parasını almaya devam ettiler.

Hindistan'da beş erkek ve bir kadın, 70 yaşında hayata veda eden annelerinin dul maaşından faydalanmak için kadını kimyasal maddelerle kapladı. Çürümesine engel oldukları bedende parmak iziyle 234 dolarlık maaşı çekmeye devam ettiler. Durumdan şüphelenen komuşlarının şikayeti üzerine yakalandıktan sonra annelerinin komada olduğunu sandıklarını söylediler.

Bu olay bize bir yerlerden tanıdık geldi ama işin içinde mumya yok...

11. Çin'de arabasını çok seven bir adam öldüğünde arabasıyla birlikte gömülmeyi istedi ve bu isteği yerine getirildi.

11. Çin'de arabasını çok seven bir adam öldüğünde arabasıyla birlikte gömülmeyi istedi ve bu isteği yerine getirildi.

Otomobilinin içinde toprağa gömülen adamın son isteği yakınları tarafından yerine getirildi. Umarız öteki dünyada da araba kullanılabiliyordur...

BONUS: İngiltere'de yaşayan Steve Ludwin, 30 yıldır kendisine yılan zehiri enjekte ediyor.

BONUS: İngiltere'de yaşayan Steve Ludwin, 30 yıldır kendisine yılan zehiri enjekte ediyor.

Uzun yıllardır grip ya da nezle olmadığını söyleyen Steve Ludwin, yılanlardan zehri sağaltmanın çok güç olduğunun altını çiziyor. Birkaç kez zehirlenen ve kolunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan 51 yaşındaki adam, Kopenhag'daki bilim insanları tarafından inceleniyor ve bu sayede ucuz ve sağlıklı bir panzehir geliştirilmesi hedefleniyor.

Lütfen evde denemeyin.

Bu içerik de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
348
89
46
40
17
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
iron-fist

O adam 51 yaşında mı lan?

yuuki

adam genclik iksiri bulmus resmen

Seher Hanım

#8 öldü sandıysanız niye sekiz saat sonra çıkardınız la niye gömüp gömüp çıkarıyonuz?

Sultan Çetin

haber yanlis olmus o cocuk evlilik disi oldugu icin cocuğun annesinin annesi tarafindan kabul edilmiyor ve canli canli gomuluyor bu duruma kayitsiz kalamyan ... Devamını Gör

bunlar da bir şey mi? bizim trafolara kedi girdi ve tüm yurtta elektrik kesildi. seçim gecesi olması dışında sorun yok ama olsun :)