Görüş Bildir
Haberler
Dragon Age Sevenler Toplanın: En İyi 10 Alternatif Oyunu Söylüyoruz

Dragon Age Sevenler Toplanın: En İyi 10 Alternatif Oyunu Söylüyoruz

Uzun süredir sessizliğini koruyan Dragon Age serisi, Dreadwolf ile hepimizi sevindirse bile oyun halen geliştirme aşamasında ve ne zaman karşımıza çıkacağını bilemiyoruz. İşte bu süreçte, hem seriyi özleyenler hem de bu tür oyunlara gönül vermiş kişiler için harika bir liste yapmak istedik. 

İşte karşınızda Dragon Age serisine alternatif olabilecek potansiyeldeki en iyi 10 oyun;

Kaynak: https://gamerant.com/dragon-age-simil...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Elder Scrolls V: Skyrim

10. The Elder Scrolls V: Skyrim

Bu listeye girmeye kesinlikle hak kazandığını düşündüğümüz Skyrim, Dragon Age serisine özlem duyanların mutlaka atlaması gereken bir yapım. Devasa açık dünya, tonlarca içerik ve bitmek bilmeyen bir serüven sizleri bekliyor olacak.

9. Fallout serisi

9. Fallout serisi

Dragon Age serisine tür bakımından benzerlik gösteren bir diğer oyun serisi ise Fallout. Kıyamet sonrası açık dünya içerisinde görevden göreve koştuğunuz, farklı karakterler ile diyaloglara girdiğiniz ve bu diyaloglar sonrasında oyun biçiminizi şekillendirdiğiniz bir yapım.

8. Fable serisi

8. Fable serisi

Dragon Age serisinde olduğu gibi farklı fantastik ırklara ev sahipliği yapan Fable serisi, seçimlerin ağırlıkla hikayeyi şekillendirdiği ve bir sürü görev ile birlikte oyun zevkinizi arşa çıkartacak bir seri olma yolunda ilerlemiştir.

7. Star Wars: Knights Of The Old Republic

7. Star Wars: Knights Of The Old Republic

Star Wars evreninde kendi karakterinizi yaratıp yine bu evren içerisinde doyasıya bir RPG deneyimi yaşamak ister miydiniz? Knights Of The Old Republic, Dragon Age'i geliştiren firmanın elinden çıkmış olan ve puanları harika bir oyun olarak listeleniyor.

6. The Witcher 3: Wild Hunt

6. The Witcher 3: Wild Hunt

Pek söz söylemeye gerek yok sanırsak. Wild Hunt, Witcher serisinin en gözde oyunlarından bir tanesi. Seçimler ile şekillenen hikayenin yanı sıra Dragon Age serisinde olduğu gibi aksiyonun ön planda olduğu bir RPG oyunu olarak tanınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mass Effect Legendary Edition

5. Mass Effect Legendary Edition

Yine Bioware'in elinden çıkmış olan Mass Effect serisi, geliştiricinin bilim kurgu oyunlarının zirveye çıkmasına öncülük eden yegane serilerinden bir tanesi konumunda. Yapacağınız diyalogların ve seçimlerin ardı arkası kesilmiyor, aynı zamanda Legendary Edition içerisinde serinin ana oyunlarını bir arada oynama şansına erişiyorsunuz.

4. GreedFall

4. GreedFall

İddialı bir RPG olarak piyasaya sürülen GreedFall, her ne kadar 'Hidden Gem' olarak adlandırılsa bile ortaya çıkardığı iş bakımından takdire şayan bir yapı sunuyor. Farklı ırklar, ilgi çekici dövüş mekanikleri ve açık dünyası ile ön plana çıkmayı başarıyor.

3. Disco Elysium

3. Disco Elysium

Aslında tür bakımından Dragon Age serisiyle pek uyuşmasa bile hayranların mutlaka deneyimlemesi gereken bazı unsurlara sahip Disco Elysium. Diyalogların ön planda olduğu ve bir dedektiflik hikayesine öncülük ettiğiniz bu yapım, şüphesiz her Dragon Age özlemini taşıyanlara yara bandı niteliğinde olacaktır.

2. Pillars Of Eternity 2: Deadfire

2. Pillars Of Eternity 2: Deadfire

Sağlam bir sınıf sistemi ve yoldaş mekaniği sayesinde Dragon Age serisine özlem taşıyanların Deadfire'a bakmasını tavsiye ediyoruz. Aslında sadece bu oyuna değil, serinin ilk oyunu da aynı değeri taşıyor.

1. Baldur's Gate 3

1. Baldur's Gate 3

Son dönemin parlayan yıldızı Baldur's Gate 3, her türden Dragon Age serisiyle bağlantı kurmayı başarabiliyor. Sınıf sistemi, yoldaş mekanikleri, arayüz bakımı ve ilgi çekici hikayesinin yanı sıra farklı seçimler yapabiliyor, farklı sonlar görebiliyor ve dünyası içerisinde kaybolabiliyorsunuz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın