Görüş Bildir
Haberler
Doğuştan Cinsel Organı Olmadığı İçin Balık Derisinden Vajina Yapılan Brezilyalı Kadın

etiket Doğuştan Cinsel Organı Olmadığı İçin Balık Derisinden Vajina Yapılan Brezilyalı Kadın

Bütün kadınlar cinsel organa sahip olmaya doğuştan gelen ve diğer organları gördükleri gibi bakarlar. Fakat bazı kadınlar vajinaları olmadan doğuyor ve daha sonra cerrahi operasyonlar geçirerek sahip oluyorlar. Sizler için onlardan bir tanesi olan Jucilene Marinho'nun haberini Unilad'dan derledik. Haberin devamı için buyurun içeriğimize...

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/health/woman...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Jucilene Marinho, Brezilya'da yaşıyor ve 15 yaşına geldiğinde Vajina Yokluğu adı verilen bir sendrom nedeni ile bir vajina, rahim boynu ve rahmi olmadığını fark ederek büyük bir yıkıma uğradı. 

Normal bir ergenlik dönemi geçirip, regl ağrıları çekmesine rağmen, Jucilene beklendiği gibi regl olmadı. Doktorlar tarafından incelendikten sonra, vajinal bir kanalın açılamamasındaki tek nedenin konektif doku adı verilen bağlayıcı bir doku olduğu anlaşıldı. Bu haberleri duyduktan sonra Jucilene en çok en büyük hayali olan anne olmanın nasıl bir duygu olduğunu tadamayacağı için yıkıldı. 

Jucilene ilk öğrendiği anı şöyle anlatıyor: 'Dünyamın sona erdiğini düşünüp uzun bir süre ağladım. Her zaman kendi bebeğimin olacağı günün hayalini kurardım ve bu durumu kabullenmem gerekiyordu.'

Jucilene bir süre ağır bir depresyon geçirdi bunun en temel sebeplerinden bir tanesi de Vajina Yokluğu yaşadığını öğrendiği an sevgilisinin onu terk etmesiydi.

Bu mutsuz hayatı çok uzun sürmedi çünkü modern tıp sayesinde yeni bir cinsel organa kavuştu.

Bu mutsuz hayatı çok uzun sürmedi çünkü modern tıp sayesinde yeni bir cinsel organa kavuştu.

Bugün 24 yaşında bir üniversite öğrencisi olan Jucilene, yeni ilişkisi ve yeni vajinası ile çok mutlu. Geçen sene Jucilene böylesine yenilikçi bir cerrahi operasyon geçiren ilk kadın oldu. Doktorlar, Jucilene'nin cinsel organını düzeltmek için tilapi balığının derisini kullandılar. 

Deri ilk başta temizlendi, steril edildi ve virüsleri öldüren bir ışına maruz bırakıldı. Balıksı kokusu ve pulları tamamen temizlendi ve jel gibi bir hal aldı.

Bu başarılı operasyonun adı ise vajinoplasti.

Bu başarılı operasyonun adı ise vajinoplasti.

Vajinoplasti sayesinde doktorlar yeni bir vajinal kanal açtılar ve balık derisine boru şeklini vererek içerisine yerleştirdiler. 

Daha sonra vücudu balık derisini kabul etti ve zaman içerisinde onu vajinal bir dokuya çevirdi.

Tilapi adındaki balığın derisi ise iyileşmeyi en hızlı sağlayan ve en güçlü madde olarak görülüyor. Birçok hastanın yanık tedavisinde de kullanılabiliyor. Fotoğrafta gördüğünüz derin yanıklara sahip hasta için alternatif bir tedavi yöntemi olarak kullanılmış:

Üç ay süren bir iyileşme sürecinin ardından, Jucilene'nin hayatını değiştiren bu operasyon tamamen başarılı oldu.

Üç ay süren bir iyileşme sürecinin ardından, Jucilene'nin hayatını değiştiren bu operasyon tamamen başarılı oldu.

24 yaşındaki sevgilisi Marcus Santos bütün iyileşme süreci boyunca yanından ayrılmadı. Marcus ile mutlu bir ilişkisi ve cinsel hayatı olan Jucilene çok mutlu olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi: 'İlk başta çok korktum çünkü canımın çok yanacağını ve büyük bir zarar verebileceğini düşünüyordum. Hiçbir gariplik ya da kanama olmadı. Bütün kadınların sahip olduğu bir şeye sahip olmak çok güzel hissettirdi.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
76
35
12
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mangan Sırıtan

balık hafızalı'dan sonra birde balık amlı çıktı artık desenize

Culog

Yine başına gelmediği için rahatlıkla dalga geçebileceğini düşünen kitle var maalesef.Her haltla dalga geçme hakkı olacağını düşünenler "inşallah her dalga g... Devamını Gör

Alican Türkkollu

Bunu 15 yaşına kadar nasıl fark edemediğini aşırı merak ediyorum.

gizembuyukb

vajina dediğimiz kısım içerdeki kısımdır